Все още не мога да кажа дали ще подам оставка.

...
Все още не мога да кажа дали ще подам оставка.
Коментари Харесай

Ханзи Флик след провала на Бундестима: Не знам дали ще остана

" Все още не мога да кажа дали ще подам оставка. Ще приказваме за това. В момента е прекомерно рано, само че скоро ще стане ясно ", разгласи селекционерът на Германия Ханзи Флик след неуспеха на Мондиал 2022. Бундестимът завоюва с 4:2 против Коста Рика, само че това не бе задоволително. Немците останаха на третото място в групата поради по-лоша голова разлика с втория Испания, който по същото време падна от Япония с 1:2. Така на второ следващо Световно състезание Германия е навън още в груповата фаза.

“Трябва да сме по-добри в тренировките и в развиването на състезателите. От години приказваме за централните нападатели, от които се нуждаем, за мощните халф-бекове. Защитата e отличавала немския футбол от години. Нуждаем се от връщане на основите ”, добави той.

Попитан за загубата на испанците от Япония с 1:2, Флик отговори: " Разочарованието е голямо, не можем да виним Испания, би трябвало да виним единствено и само себе си. Имахме доста шансове. Особено в мачовете против Испания и Япония. "

Нападателят нападател Томас Мюлер назова протичащото " безспорна злополука ", а съотборникът му Кай Хаверц го оприличи като " гледане на филм на ужасите ".

„ За нас е необикновено горчиво, тъй като нашият резултат щеше да е задоволителен. Това е възприятие на изтощение ", показа Мюлер. Той беше част от тима международен първенец през 2014 година, само че бе и в тима, който беше отстранен на същата фаза преди четири години в Русия.

Според Хаверц фактът, че Германия е схванала ориста си едвам в четвъртък, когато резултатът от мача сред Япония и Испания беше показан на огромния екран на стадиона, прави преживяването още по-трудно. „ Когато се случи по този метод, чувството е като във филм на ужасите “, сподели Хаверц, който означи два гола, откакто влезе като запаса: „ Научихме по време на мача, че Япония води, а по-късно класирането в групите беше показано на стадиона. Все още имахме дребна вяра, че Испания ще означи. Но тогава забелязахме, че мачът с Япония завърши ”.

Хаверц загатна, че не всичко е наред в немския футбол. „ Трябва да бъдем почтени и да кажем, че от четири години нещата не вървят добре. Сега отпаднахме два пъти в груповата фаза. Не мисля, че към този момент сме турнирен тим “. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР