Все още не ми е докладван списъкът с 19-те имена,

...
Все още не ми е докладван списъкът с 19-те имена,
Коментари Харесай

Рашков: Може прокуратурата да ни изненада с някое име от бившите управляващи

Все още не ми е докладван описът с 19-те имена, които даде министър председателят Петков на прокуратурата. Но за нас значително тези имена са известни. Това, което би ме изненадало, е в случай че прокуратурата към тези имена добави и някои други, като да вземем за пример от някогашните ръководещи. Това съобщи на брифинг пред публицисти вътрешният министър.

Относно събитията в село Антон Рашков изрази мнение, че престъпните лица в региона са били покровителствани, съдейки по "арогантното им държание ".

Дали това ще се оправдае като съмнение ще зависи от нашите бъдещи дейности по следствието, означи вътрешният министър и изрично отхвърли изказванията, че се познавал с престъпния контингент в селото.

анонсира пред медиите, че в Бургаска област, и по-точно в Карнобат, се организира огромна полицейска акция по следствие на група лица, свързани с лъжлива активност, сходна на телефонните измами, само че с малко по-различен предмет.

От управлението на Министерство на вътрешните работи взехме решение да предприемем дейности в цялата страна – там, където има сходни прояви на лица, които обявяват себе си като причинители на закононарушения и тероризират локалните хора. В този смисъл посредством вас, медиите, желая да уведомя всички жители да се обръщат непосредствено към управлението на Министерство на вътрешните работи, когато никой различен не им обръща внимание, прикани Рашков.

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР