все още не е завършен отбор, но продължава развитието си.

...
все още не е завършен отбор, но продължава развитието си.
Коментари Харесай

Лукаку: Интер не е завършен отбор, но се развива, имахме късмет

към момента не е приключен тим, само че продължава развиването си. Това съобщи нападателят на " нерадзурите ", който вкара два гола за успеха с 3:2 над Борусия Мьонхенгладбах. Успехът запази възможностите на отбора за класиране на осминафиналите на Шампионската лига.

Головете на Лукаку дадоха задатък на Интер от 3:1, само че в края на мача италианският отбор беше избавен и от намесата на ВАР след трети гол на за домакините от Гладбах. " Може би не сме приключен тим, само че ние продължаваме да се развиваме. Ясно е, че когато водиш с 3:1, би трябвало да избягваш всевъзможни опасности и направиш вероятното да приключиш мача, когато имаш такава опция. Позволихме им да върнат един гол, а по-късно имахме шанс, че третият им гол бе анулиран. Надяваме се, че тази победа ще ни даде мощ и убеденост за бъдещето ", разяснява белгийският таран.

" Щастлив съм, че играя с тези съотборници. Всички те ми оказват помощ да се развъртвам. Мисля, че през последната година и половина играя най-хубавия футбол в кариерата си и дължа това на треньора и съотборниците ми ", сподели 27-годишният нападател.

" Аз съм един от 25 играчи в тима. Има много момчета, които са по-опитни от мен. Целта ми е да оказвам помощ на тима да печели и съм благополучен, когато това се случва ", добави още Лукаку. В последния си мач от груповата Интер би трябвало да победи Шахтьор, с цел да се класира за осминафиналите в Шампионската лига.
Шампионска Лига 5 кръг, вторник 1 декември  Борусия Мьонхенгладбах 2:3краен резулат  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР