Все още не е ясно нищо около бъдещето на този

...
Все още не е ясно нищо около бъдещето на този
Коментари Харесай

Какво се знае за евентуалния кабинет на Асен Василев?


Все още не е ясно нищо към бъдещето на този парламент. Нито дали ще има ново държавно управление, нито какъв ще бъде съставът му, нито кой би го подкрепил.

Досегашните сътрудници от Българска социалистическа партия и „ Демократична България “, които се чака да го поддържат още веднъж, считат, че структурата би трябвало да е като тази на кабинета на Кирил Петков.

От Българска социалистическа партия са на мнение, че би било загуба на още време, в случай че се стигне до преформатиране на съдружното държавно управление и не биха сменили министрите си и ресорите им.



„ Демократична България " дават висока оценка на своите министри дотук и също не виждат съображение те да бъдат заменяни.



Няма изясненост по какъв начин биха били разпределени четирите министерства, за които до в този момент отговаряше " ИТН ", кои ще са министри и дали за някое от тях няма да дават отговор самостоятелните, в случай че поддържат кабинета.



От " Продължаваме промяната " не разясняват дали биха запазили структурата дотук и дали биха сменили министрите от тяхната квота.

Ще се търси нов министър на вътрешните работи, тъй като, съгласно управническата стратегия, Бойко Рашков ще оглави Антикорупционната комисия.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР