Все още не е ясно на кого ще бъде даден

...
Все още не е ясно на кого ще бъде даден
Коментари Харесай

Даниел Митов: Ако Христо Иванов не желае да бъде премиер, то има и други формули

„ Все още не е ясно на кого ще бъде даден третият мандат, само че в случай че отиде при „ Демократична България “, то те ще имат опция от ремарке на „ Продължаваме промяната “ да се трансфорат във влекач, във фактор, който може да бъде носеща структура на едно постоянно ръководство “. Това съобщи пред bTV Даниел Митов от ГЕРБ.

„ Ако Христо Иванов не желае да бъде министър председател, то има и други формули. Бихме взели участие в сериозен диалог, тъй че България да има постоянно ръководство “, сподели още той.

Според Митов 3 милиарда лв. са били източени от джоба на българските жители поради цените на петрола у нас при ръководството на „ Продължаваме промяната “.

„ Демократична България “ би трябвало да признае, че при ръководството на Кирил Петков и Асен Василев те са взели участие в ръководство, при което е имало детайли с корупционен темперамент “, съобщи депутатът от ГЕРБ.

Той посочи, че формулата за постоянен кабинет би трябвало да бъде измислена от мандатоносителя, а от ГЕРБ са подготвени да вземат участие в сериозен диалог, който да е изчистен от обвинявания и сочене с пръст.

„ ГЕРБ се трансформира в мотор за ясни промени като излизането от обстановката със Северна Македония, даването на военна и военно-техническа помощ на Украйна, решението, което одобри Народното събрание за еврозоната и доста други сходни неща “, съобщи Даниел Митов.

„ Ако желаеме да създадем правосъдна промяна, то този развой би трябвало да бъде сериозен, огромен и холистичен – от метода, по който образоваме адвокати, през следствието и прокуратурата, до съда. Всички тези съставни елементи би трябвало да се преглеждат взаимно, а не просто да пипаме тук и там, както бяха тръгнали в остарялото държавно управление – да си нагласят избрани персонажи “, уточни още той.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР