Все още не е ясно кой ще е кандидат-премиерът на

...
Все още не е ясно кой ще е кандидат-премиерът на
Коментари Харесай

Все още не е ясно кой ще е кандидат-премиерът на ГЕРБ-СДС

Все още не е ясно кой ще е кандидат-премиерът на ГЕРБ-СДС за приемането на втория мандат. Това съобщи заместник-председателят на партия ГЕРБ и народен представител от парламентарната група на ГЕРБ-СДС Даниел Митов.

Според Конституцията при несполучливо изпълнен мандат от първата по бройка парламентарна група („ Продължаваме Промяната “), президентът разпорежда на претендент за министър-председател на втората политическа мощ да сформира държавно управление (ГЕРБ-СДС).

Пред публицисти в коридорите на Народното събрание Митов съобщи, че водачът на ГЕРБ Бойко Борисов ще е на посещаване в Бургас на следващия ден, където ще разяснява тематиката.

За вероятно несъблюдение на проучвателния мандат от страна на „ Продължаваме Промяната “ (ПП) той сподели: „ Дойдоха без стратегия, потеглят си с празна директория. Безпомощни, некомпетентни, провалиха всичко, до което се допряха “, Митов смята, че държавното управление е било „ нехомогенно “.

При визитата си в Комотини през днешния ден министър председателят в оставка и съпредседател на Политическа партия Кирил Петков съобщи, че мандатът ще бъде върнат. Видяхме през днешния ден, че няма 121 души, които да не ги е боязън, сподели той.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР