Все още не е ясно колко ще струва ремонтът на

...
Все още не е ясно колко ще струва ремонтът на
Коментари Харесай

Столичната община все още не е изчислила колко ще струва ремонтът на „Св. Неделя“

Все още не е ясно какъв брой ще коства ремонтът на пространството към църквата „ Св. Неделя “. Тепърва ще се обяснява и дали ще се стигне до затваряне на улици и смяна на трафика в центъра на града, изясни в утринния блок на ТВ Европа зам.-кметът на столицата по финансите Дончо Барбалов.

Столичната община занапред ще прави планове за това какъв брой ще коства построяването на новото пространство към църквата „ Св. Неделя “. Конкурсът беше извоюван от архитектурното студио на проектант Максимилиано Фукас. Все още не е ясно и дали, както е по план, ще има затворени улици, изясни зам.-кметът на София Дончо Барбалов.

„ Този план по този начин или другояче няма да се случи незабавно, няма да се случи евентуално и следващата година, тъй като би трябвало да се направи разбор на транспортните придвижвания, би трябвало да се върви и към други процедури, допускам, че преди този момент ще има и доста необятно разискване на този план, с цел да е несъмнено, че това, което бъде признато е това, което хората желаят от общината. Така че мисля, че това не е някакъв план, който още следващата година ще би трябвало да финансираме. В един дълготраен проект, без значение от точния размер, явно е, ще би трябвало да се влага в най-централната градска част. В последна сметка, това е историческия център на града и той би трябвало да бъде изработен по един добър метод “, уточни Барбалов
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР