Все още не е ясно каква е била ролята им

...
Все още не е ясно каква е била ролята им
Коментари Харесай

Последна Информация За Терористичния Атентат В Париж! Видео Директно От Мястото!

Все още не е ясно каква е била ролята им при случая. АП оповестява единствено, че " при офанзивата мъжът се барикадирал в къща в квартала и това е наложило интервенция на елитни елементи ". Има и един ранен, който по първични данни е бил инцидентен минувач. Телевизия BFM TV добавя, че нападателят е крещял " Аллах е популярен ".

В Туитър вътрешният министър Жерар Колон удостовери, че въоръженият мъж е бил обезвреден. Той приветства бързата полицейска реакция и достойната за образец готовност на силите за сигурност.

Според BFM TV въоръженият мъж е бил на към 30 години и в предишното е бил съден по обвинявания за тероризъм, само че бил оневинен, съобщи ТАСС.

Докато управляващите пробват да открият дали става дума за терористична офанзива, " Ислямска страна " (ИД) пое отговорност за нападението. Агенция Франс Прес се базира на известие на осведомителната организация на групировката Амак, съгласно която нападателят е " войник на ИД ".

Според източник от антитерористичните служби към петдесетина души са минали през конструкция, наречена " мрежата на Трап ", която изпращала бойци в редиците на джихадистите в Сирия и Ирак. Правителството включи Трап, предградие с към 30 000 поданици, в лист на 30-те френски квартала, в които да вложи повече средства и да прати повече полицейски чиновници за възстановяване на сигурността.

#Trappes: je me rends sur les lieux où je retrouve le Procureur de la République de Paris et les enquêteurs de la Police judiciaire. pic.twitter.com/N4ThnDa2Qv
— Gérard Collomb (@gerardcollomb) 23 август 2018 г.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР