Все още не е взето решение дали ще има наказание

...
Все още не е взето решение дали ще има наказание
Коментари Харесай

Шефът на болницата в Сандански не се чувства виновен за скандала с ваксините

Все още не е взето решение дали ще има наказване за шефа на болничното заведение в Сандански.

Д-р Илия Тонев, шеф на МБАЛ " Югозападна болница " съобщи пред Българска национална телевизия, че все още няма информация по отношение на наличието на отчета по инспекцията. Все още не му е връчен и протокол по подобаващ ред. Той съобщи, че не се усеща отговорен.

" При първата имунизация липсваха задоволително подробни указания, не се усещам отговорен, че съм използвал всички предоставени ми от РЗИ дози с ваксина. Към момента не мога да отговоря дали ще подам оставка зависи от наличието на констативния протокол и дали са открити съществени нарушавания ", посочи доктор Тонев.

За имунизирането на щерка му той изясни, че тя е била добавена в последния миг към листата с концепцията да не бъдат похабени ваксини.

" Не е било прелиминарен проект, тъй като аз имам две деца. Другото ми дете не е имунизирано, очевидно че не съм бил с квалифициран проект да уредя щерка си или да прередя други нуждаещи се ", сподели доктор Тонев.

" За страдание, акциите не са проведени по метод, по който да подсигуряват използването на огромен % от доставените ваксини. Непрекъснато описите се обновяваха в хода на самите акции по имунизации, тъй като имаше доста личен състав, който се отхвърляше ", изясни доктор Тонев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР