Все още не е възможно да спрем времето и да

...
Все още не е възможно да спрем времето и да
Коментари Харесай

7 модни трика, с които ще изглеждате по-млади

Все още не е допустимо да спрем времето и да останем постоянно млади, само че това в действителност даже не е нужно.
Ако разгледате добре фотоси на известни персони, ще забележите, че неведнъж те надалеч не са толкоз идеални, а просто доверяват външния си тип в ръцете на експерти. Ето за какво, в идващите редове ще ви споделим няколко съвета, свързани със стила, които могат да ви подмладят. Кои са те?

Изберете ярки топове
Когато избирате цветове, които ще ви накарат да се почувствате витални, можете да заложите на ярки нюанси като алено, лилаво и розово. Малки дози ослепителен цвят прибавят нотка на развлечение към всяко облекло. А заниманието е еднакво на младост. Ако прекомерно ярките дрехи не са „ вашето нещо “, даже единствено един пъстър акцент ще свърши работа. Мислете за ярки цветни шалове върху обичаното си зимно палто или пък украшения и брошки покрай лицето ви, с които ще наблегнете чертите си и ще ви оказват помощ да изглеждате свежи. Запомнете – мек безпристрастен цвят като бежово или златно може да отразява светлината върху кожата ви, придавайки ви юношески искра, а този тип по-приглушен колорит може също да се балансира с яркорозово горнище да вземем за пример.

Дефинирайте талията
Ако вашето облекло не придава на тялото ви форма на песъчлив часовник, можете да създадете такава за секунди благодарение на колан. Той дефинира вашата фигура и акцентира най-малката част от вас – или основава илюзията, че талията ви е по-малка, в сравнение с в действителност е. Коланите могат да се употребяват и за „ впъхване “ на пуловери, които са прекомерно дълги.

Забравете за едрите принтове на цветя
Цветята постоянно са в наклонност, само че те надалеч не са най-лесните за стилизиране. Едрите щампи ще подчертаят и ще създадат корема, дупето, бедрата и краката ви да наподобяват по-големи. Вместо тях изберете принтове с по-малки цветни акценти.

Носете маратонки, единствено в случай че спортувате
Ако желаете да носите леки, ежедневни и комфортни обувки, които разрешават доста вървене, маратонките не всеки път са подобаващият вид. Най-популярният и най-младежкият сходен вид обувки са белите кецове. Но има едно значимо изискване – не забравяйте да ги запазите допустимо най-бели. Така ще изглеждате стилни, елегантни и поддържани.

Не носете прекомерно доста грим или бижута
Носенето на прекалено много грим може да ви накара да изглеждате по-стари. Освен това не е естествено тенът на кожата ви да наподобява по този начин, както наподобява, когато носите грим. И носенето на доста бижута също може да ви накара да изглеждате по-стари и „ по-изкуствени “. Така че не го правете! Това е просто в допълнение тегло върху лицето ви, което ще състари кожата ви и ще подчертае бръчките ви.

Обличайте се уместно съгласно мотива
Дрескодът ще варира съгласно мястото и длъжността, тъй че е най-добре постоянно да се обличате уместно за случая. В множеството обстановки е уместно да носите блейзър или сако, само че в случай че отивате на среща или на открито с другари, изберете нещо, което демонстрира раменете и ръцете ви. Ако имате време, помислете за стилизиране на косата си, преди да излезете. Добрата прическа ви кара да се чувствате по-уверени и ви зарежда с положително въодушевление.

Заложете на качеството, а не на количеството
Уверете се, че сте ревизирали качеството на всяко облекло, преди да го купите. Лесно е да се обличате и да изглеждате по-млади, в случай че носите висококачествени облекла. Не купувайте бърза мода или евтини облекла. Вместо това изберете по-издръжливи и висококачествени дрехи, които освен наподобяват доста по-елегантни, само че и устоят по-дълго и са по-качествени. Обърнете внимание на детайлите, материята и кройката на облеклото идващия път, когато пазарувате.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР