Все още не е направен ДНК тест. Това е изследването,

...
Все още не е направен ДНК тест. Това е изследването,
Коментари Харесай

Велико Минков настоява за ДНК тест за бащинство и да види детето си

„ Все още не е изработен ДНК тест. Това е проучването, което ще докара до смяната в акта за раждане на детето, само че всичко би трябвало да мине през съда. Настоявах и за различен ДНК тест, който от Дирекция „ Социално подкрепяне ” – Красно село може да назначат. С него ще се потвърди, че аз съм родственик на моя 5-месечен наследник и на това съображение ще мога да го видя за първи път. Може да го настанят краткотрайно при мен и да ми го дадат да го отглеждам, за което сега се водят каузи от страна на Габриела Славова ”, сподели Минков в ефира на NOVA.

По думите му делото е заведено от него преди раждането на детето. „ Детето ще стане на 6 месеца. Вече половин година аз не съм го виждал. Съдът се бави над две седмици с дреболии като назначение на необикновен представител на 6-годишния наследник на Пейо. Когато назначихме необикновен представител на бебето през октомври, процедурата завърши за два дни ”, описа той.

 

Припомняме, че някогашният народен представител от Политическа партия имал връзка с майката, която завършила до момента в който Габриела Славова все още носела сина му в утробата си. За татко на детето обаче се смята убитият Пейо Пеев, защото упрекнатата за убийството му сключила брак с него седмици преди раждането. Пеев е припознат и като татко на по-големия наследник на Славова. Тъй като тя е с повдигнати упрекнати в ликвидиране и е арестувана, сега грижи за бебето и по-голямото му братче полага майката на Пейо Пеев.

 

Велико през юристи се чувал с родителите на Пейо. Те не смеели да му покажат детето, тъй като не са им дадени юридически права и нямат право да му основават прочувствена връзка с трети човек. Опасенията били, че в случай че го създадат, това може да даде мотив на Габриела за нови каузи, споделя Минков.

 

Освен това закъснение на делото се получавало и тъй като би трябвало да бъде назначен необикновен представител на 6-годишния наследник на Пейо, който като негов правоприемник би трябвало да встъпи в делото.

Минков се възмути, че две седмици се назначава необикновен представител. Такъв на неговото дете е бил назначен за два дни. Особеният представител е юрист, който съдът постоянно назначава на деца в делата. 

 

Три-четири години може да не видя детето си онлайн, притеснява се Велико Минков. 

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР