Все още мнозина хора търсят причините за липсата си на

...
Все още мнозина хора търсят причините за липсата си на
Коментари Харесай

Ако сте сред тези зодии, задължително си купете лотариен билет

Все още мнозина хора търсят аргументите за неналичието си на шанс във външни условия, само че астролози считат, че, под който човек е роден.

Например на някои хора им върви необяснимо при евакуиране на билетче за изпит, при разиграване на томболи или лотарии – т.е. във всички сфери, където сходен шанс може да се припише единствено на благосклонността на Съдбата.

Кои са щастливците измежду зодиакалните знаци?

Скорпион

Представителите на този зодиакален знак на подсъзнателно равнище усещат къде ги чака облага и триумф. Те са от оня вид хора, които могат инцидентно да намерят 100 лв. в джоба на зимното палто или да получат в подарък ваучер за отмора в чужбина. В игрите, чийто излаз се дефинира от „ инцидентни “ фактори, е по-добре да си нямате работа със Скорпиони. Но несъмнено си коства да ги вземете със себе си, когато си купувате лотариен билет или пускате тото.

Водолей

Водолеите, за разлика от Скорпионите, не може да се нарекат стопроцентови късметлии и галеници на Съдбата. Решени на смела постъпка, те може и да изгубят, само че в множеството случаи Късметът е на тяхна страна.

За реализиране на триумфи Водолеите обаче не трябва да зациклят върху своята фантазия – задоволително е да извърнат внимание на нещо друго, и това, за което са мечтали по-рано, внезапно самичко доплува в ръцете им.

Стрелец

Късметът на Стрелците от време на време буди освен злоба, ами и смайва въображението. Те може да намерят дребна банкнота на пода, да я вложат във фиш от тотото и да завоюват
джакпота. Или да си купят лотариен билет и да завоюват апартамент в центъра на столицата.

Не е изключено тайната на техния триумф да се крие в несломимия им оптимизъм, с който те в никакъв случай не се разделят.

Риби

Рибите рядко употребяват своето умеене да изтеглят щастливия билет и постоянно не имат вяра в своята специфичност, като се присмиват над знаците, които нямат нищо срещу да тестват шанса си.

Но в случай че представителите на този знак въпреки всичко се осмелят на риск, нерядко резултатът се оказва замайващ. Впрочем не си коства да злоупотребяват с шанса, защото фамозната им вътрешен глас в даден миг може и да ги подведе.

Дева

Предпазливите и практични Деви не си пилеят парите и не са тъкмо от хората, които ще пръскат средства за покупка на лотарийни билети. Ако някой им подари обаче билет, то е прекомерно евентуално той.

Освен това тяхната сърдечност може да стигне до такава степен, че да се отблагодарят уместно на този, който им е поднесъл щастливия билет.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР