Все още има значителни правни пречки пред пълното изземване на

...
Все още има значителни правни пречки пред пълното изземване на
Коментари Харесай

Джанет Йелън в Киев: Има значителни пречки за прехвърлянето на $300 млрд. замразени руски активи към Украйна

Все още има обилни правни спънки пред цялостното изземване на замразените от глобите активи на съветската централна банка в размер на 300 милиарда $, съобщи финансовият министър на Съединени американски щати Джанет Йелън, която в понеделник дойде на необявено авансово посещаване в Украйна.
Тя удостовери желанието на Съединени американски щати да принуждават Русия да заплати за възобновяване на Украйна, както и поддръжка за Киев във войната с Русия. 

Йелън разгласи и даването на първите 1.25 милиарда $ от следващия транш финансово-икономическа помощ от Вашингтон за Украйна на стойност 9.9 милиарда $.
Йелън се срещна с президента Володимир Зеленски и други значими държавни представители единствено дни след първата годишнина от началото на войната и повтори уверенията, дадени предходната седмица от президента Джо Байдън в Киев.
" Америка ще поддържа Украйна, колкото време е нужно ", увери Йелън пред украинския министър председател Денис Шмигал.

Той от своя страна съобщи, че двамата са разискали стягането на американските наказания против Русия, както и  " изземването на замразените съветски активи и потреблението им за потребностите на възобновяване на Украйна ". 
Американското министерство на финансите заяви, че по време на срещата си със Зеленски Йелън е дала висока оценка на неговото водачество и " решителност пред лицето на противозаконната и непровокирана война на Русия ".
Йелън е приветствала и дейностите на украинския президент за възстановяване на административното ръководство на Украйна и битка с корупцията - ограничения, нужни като гаранция, че американската икономическа помощ ще бъде изразходвана отговорно.
27 Фев 202337127 Фев 202319625 Фев 2023240825 Фев 202327324 Фев 2023144123 Фев 2023750КоментариМай не можете да ги намерите повечето28 Фев 2023 12:04ч.
Чекиджии западни
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Викт28 Фев 2023 12:16ч.
Пари за оръжия има, а за възобновяване на Украйна, Съединени американски щати ще принуждават Русия да заплати с замразените и активи. Колко комфортно е да си правиш сметката без кръчмаря!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Kubis28 Фев 2023 12:23ч.
Йелън за наркомана не съществуват спънки! Той е и апаш, и палач, и наркоман! Той желае, и желае! До в този момент е умъртвил над 300 хиляди украински бойци и над 400 хиляди осакатени! Отделно цивилните жертви, както и безчет жертви в Донецка и Луганска област включително и дами и деца! Той просто е палач!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Буш28 Фев 2023 12:26ч.
Спомняте ли си по какъв начин щяха да възвръщат Ирак? Афганистан? Вижте в каква демократична страна се трансформира Сирия, може би още не, тъй като Асад пречи. Либия? Забравете, мислете за бъдещото възобновяване на Украйна. Пилешкият ми мозък ми подсказва, че този път в действителност ще се получи.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Максим Ф.28 Фев 2023 12:32ч.
Все повече е видно, че цялата война е цирк и междучифутска спекулация. Западните държавни управления са слепи или се вършат на слепи, доста народ е зомбиран от съвършената еврейска агитация, като и доста народ прозрява истината, та ще забележим скоро всичко това накъде ще избие. Дано да не ни самоизтребят.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Su3828 Фев 2023 13:09ч.
И в този момент, като Китай е на страната на Русия? Ако вземе да замрази американски активи? Щото са наясно, че същото ги чака и тях. След разгрома на Русия. И още по-лошо, в случай че вземе да извади малко долари от запасите си??? Така че това е агитационен балон за замразените съветски активи. Защото слага под въпрос съществуването на собствеността въобще. На частната благосъстоятелност. А на това е почивал светът хиляди години. Ако някой не си дава сметка за това, ще научи истината по сложния метод. Включително и празноглавците тук.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати bodar4uk28 Фев 2023 13:10ч.
Още преди година администрацията на Байдън започва стратегия за рационализация на националната инфраструктура с 300 милиарда $ единствено за замяна на остарели електропроводи. Тоест Вашингтон устрои цирково зрелище за своите съдружници, изобразявайки единение и сякаш непреклонна антируска воля. Парите от дълго време са усвоени, пък вие си чакайте и надайте на приспивни песни. Да не се четат западни вестници заран. И в случай че в действителност четете, тогава само авансово подготвили задълбочени познания, с цел да не минете за незлоблив простак.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Самотният вълк28 Фев 2023 14:41ч.
Нищо ново под слънцето,мигар не знаем че американските терортисти са и най огромните крадци и разбойници.Сега желаят да откраднат парите на елементарните Руснаци и да ги дадат на наркомана Зеля. Крадат петрола на Сирия на Ирак и на Либия.Ограбват и нас цели 33 години със Марица 1 и Марица 2 и дори и златото ни крадат посредством канадскте компании.Накараха ни да опростим на Либия дълга към нас във размер на 800 милиона $ и на Ирак един милиард и триста милиона $.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани23 Фев 2023145628 Фев 20232026 Фев 2023713318 Фев 20231420
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР