Все още е рано да се мисля за още деца,

...
Все още е рано да се мисля за още деца,
Коментари Харесай

Едва родила първото: Щерката на Гала иска още деца


„ Все още е рано да се мисля за още деца, само че Мари и Константни са за повече от едно дете. “ Това показа пред „ България Днес “ тв водещата Деляна Маринова, по-известна като Джуджи. Първата приятелка на водещата Гала показа по какъв начин се усеща като баба.

„ Неописуемо е! Замаяна съм! Толкова сме щастливи, толкоз сме радостни “, показа с усмивка тв звездата и добави: „ Не съм си давала сметка какво значи думата да си блажен. Ето че сега съзнавам това. Благословена съм, че се роди Лора “.

Младата майка към този момент е изписана от болничното заведение и се възвръща у дома без затруднения от раждането.

Джуджи също показа по какъв начин се усеща и нейният като баща: „ И той е на седмото небе. Той доста се грижи за Мари. Константин беше от самото начало с жена си, даже и в родилното. Той отряза пъпната шнур. Сега се стреми да е допустимо най-вече до майката и детето и да ги обгрижва с обич ", увери Маринова.

Малката Лора проплаква в неделя в частна болница. Тежи елегантните за една дребна дама 2,9 кг. Щерката на водещата на „ На кафе " Гала и таткото са дружно от ученическите си години. Запознават се около майките си. От дълго време двойката е сгодена, само че към момента по този начин и не е стигала до олтара.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР