Все още е много рано да се каже причината за

...
Все още е много рано да се каже причината за
Коментари Харесай

Разкриха няколко версии за катастрофата с жандармеристите frognews.bg

" Все още е доста рано да се каже повода за злополуката сигурно, защото сме при започване на следствието и досъдебното произвеждане ", добави прокурор Маркова.

 

" Все още няма резултат от кръвните проби, не е ясно и с каква скорост са се движели. Всичко зависи от осъществения оглед и свидетелските показания. 

Пострадалите са командировани от Къджали, поради натиска от мигранстката вълна и дефицита на жандармеристи в Бургас, по тази причина се е употребяват чиновници на Жандарметията от цялата страна. ", добави тя.

 

" Както съобщихме единият от потърпевшите в злополуката на пътя Царево - Малко Търново жандармеристи е в тежко положение. Той е настанен в реанимацията на УМБАЛ Бургас с гръдна контузия и счупени ребра. Тримата му сътрудници са признати в отделението по ортопедия с разнообразни счупвания. "

 

" Извършени са оперативни интервенции и прегледи, все още не могат да бъдат разпитвани, защото положението не им разрешава. "

 

" Все още няма резултат от кръвните проби, не е ясно и с каква скорост са се движели. Всичко зависи от осъществения оглед и свидетелските показания ", сподели прокурор Мария Маркова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР