Все още действащият президент на САЩ Доналд Тръмп е завел

...
Все още действащият президент на САЩ Доналд Тръмп е завел
Коментари Харесай

Тръмп съди държавния секретар на Джорджия заради изтеклите записи, медии - също на прицел

Все още настоящият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп е завел каузи против държавния секретар на Джорджия, откакто в медиите изтече запис, в който той сякаш желае от чиновниците да „ намерят “ гласове в негова изгода, с цел да извърнат президентския избор,.

President has filed two lawsuits - federal and state - against. The telephone conference call secretly recorded was a “confidential settlement discussion ” of that litigation, which is still pending.
— David Shafer (@DavidShafer)
 Политическо обвиняване към Тръмп поради записи, в които желае гласовете за себе си Политическо обвиняване към Тръмп поради записи, в които желае гласовете за себе си
Новоизбраният вицепрезидент на Съединени американски щати Камала Харис упрекна американския президент Доналд Тръмп в корист с власт, откакто се появи за...
Президентът заведе два каузи - федерално и щатско. Тайно записаният телефонен диалог съставлява „ поверителна полемика за споразумяване “ на този правосъден спор, който към момента е в развой на изчакване “, написа Дейвид Шафър, ръководител на Републиканската партия в Джорджия, в неделя, малко след Washington Post, New York Times, CNN и други медии разгласиха запис на широкообхватния диалог на Тръмп с държавния секретар на Грузия Брад Рафенспергер и голям брой други длъжностни лица, както и неговите юристи в предизборната акция.
Шафър написа в Twitter, че хипотетично цялостният запис на диалога, оповестен от Washington Post, в действителност е бил „ мощно редактиран “ и не е присъединил частта, в която Медоус твърди, че е „ за разискване на съглашението в очакване на правосъден спор “.

The recording given to the media by begins immediately after Mark Meadows states that the call is for the purpose of discussing the settlement of pending litigation.
— David Shafer (@DavidShafer)

This is false. We published the entirety of the call, from start to finish. There is no mention of it being a confidential settlement meeting. None.
— Amy Gardner (@AmyEGardner)  Републиканци възнамеряват да се опълчват на одобряването на резултатите от изборите Републиканци възнамеряват да се опълчват на одобряването на резултатите от изборите
Група републикански сенатори, отпред с Тед Круз (Тексас), имат намерение да разгласят, че ще се опълчват на одобряването на резултати...

Разговорът продължава към един час и се концентрира извънредно върху въпроса за изборите, като Тръмп упреква чиновниците в Джорджия, че не са създали задоволително, с цел да разкрият голям брой хипотетични нередности.
Президентът неведнъж се базира на „ раздробени бюлетини “ в окръг Фултън и другаде и цитира известия за „ мъртви хора “ в изборните описи. Той също по този начин удвои изказванията си в предизборната акция, че оборудването за гласоподаване на Dominion по някакъв метод е било забъркано в заговора, с цел да наклони вота в интерес на Байдън.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР