Все ми е тая дали ще ми дадат неграмотно написано

...
Все ми е тая дали ще ми дадат неграмотно написано
Коментари Харесай

Борисов: Отровните викат на токсичните, че не искат да са заедно

Все ми е тая дали ще ми дадат необразовано написано писмо или не, в случай че желае някой да приказва с нас, имат си водач. Това сподели водачът на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов по време на конференция в централата на партията, заяви Агенция „ Фокус “.

„ Не се чудим, че нямаме писмо, тъй като от през вчерашния ден се завъртя една приказка, че ние с Движение за права и свободи сме щели да вършим нелепости. Нито някой е приказвал с нас, нито желаеме да приказва нас, нито ще приказваме с тях, откакто са ни обиждали по този метод. И в случай че дойдат един ден да приказват, тогава няма да им излъчвам преговорния екип, тогава аз ще повеждам договаряния, щом желаят по този начин да си играем “, сподели той.

Борисов съобщи, че съгласно него договаряния би трябвало да се водят сред водачи на партиите. „ Имайте достолепие. Пратете и вие някой от чираците откакто такава е играта – безотговорна. Така че не ме разбирайте, че съм се засегнал. Дали ще ми дадат необразовано написано писмо или не, ми е все тая. Ако желае някой да приказва с нас, имат си водач “, обърна внимание водачът на ГЕРБ.

„ Отровните викат на токсичните, че не желаят да са дружно. Еми, отровихте народа в този момент. Септември и октомври няма къде да се скрият. Ние говорихме и за миграцията, и за имунизациите, и за медикаментите, и за парите, и за всичко. Те ми се вършат на доста сполучливи за два месеца. Нула са свършили “, добави той. Борисов сподели още, че добрината им им е дала подобен подъл урок.

Той сподели още, че всички 63-ма депутати от ГЕРБ ще са в пленарна зала, когато се гласоподава кабинетът. „ Днес има парламентарната група събиране, където ще им сведем решенията на изпълнителната комисия, тъй че да не дадем безусловно никаква опция на никой да спекулира с това, че ние желаеме от този безпорядък да сме на доста ръце разстояние “, добави още Борисов.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР