Все едно се е изпарил. Няма го и не мога

...
Все едно се е изпарил. Няма го и не мога
Коментари Харесай

Братът на изчезналия Емил: Все едно се е изпарил, няма го и не мога да си обясня защо

„ Все едно се е изпарил. Няма го и не мога да си обясня за какво. Въпреки всички старания и цялата помощ на Перник, и водолази, никой не го вижда. Това води до полудяване. Седим със фамилията ми и се чудим, през 15 минути си звъним с кошмарни сюжети “, описа Мартин, брат на изчезналия Емил Боев. 

25-годишният Емил е в неопределеност към този момент повече от седмица. Той е видян последно в нощта на фестивала „ Сурва “ в Перник.

„ Имам задоволително сведения, имам телефона и известията му. Момчето просто е желало да се прибере. Няма случаи, в които да е желал да се изолира или да направи нещо на себе си. Моята логичност е, че е останал самичък в четири сутринта. Пили са на фестивала, нямал е собствен човек, студено му е, уплашен е. Приятелката му е от Перник, два или три пъти да е ходил там. По последни данни са имали спогодба с негов другар да отидат да спят в къща на познати. Представям си, че си е помислил, че неговият другар е към този момент там и е тръгнал да го търси “, каза Мартин Боевв ефира на bTV. 

По думите му камерите демонстрират, че Емил е прекосявал целия град в търсене на нещо. 

„ Единственото, което не ми се вписва е, че не го виждам на други камери, с изключение на две. Отива в покрайнините на града, вижда се, че търси нещо, че е уплашен и му е зле. След това няма фрагменти от връщането му. Безсилен съм пред тази обстановка, с изключение на да обхождам и виждам камери “, добави Мартин. 

Търсенето на 25-годишния юноша продължава. По думите на Мартин брат му може да е станал жертва на посягане. Той прикани за по-сериозна помощ от полицията и държавните институции. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР