Все бързаме за някъде, като че ли прехвърчаме от задача

...
Все бързаме за някъде, като че ли прехвърчаме от задача
Коментари Харесай

24 часа красота от Магама! Тайните на перманентния грим

Все бързаме за някъде, сякаш прехвърчаме от задача на задача и времето, което отделяме за утринния си обред гледаме да е оптимално малко!

Колко време отделяте за ежедневния си грим?

10-15 минути или повече? Ако това време в прекалено много ще ви бави във всяко едно отношение!

Какво ще кажете да станете от сън и да сте към този момент с съвършен грим? Звучи отлично, а ние от салон Магама ще ви разкажем по какъв начин може да стане това!

Всяка жена мечтае да е с съвършен грим от заран до вечер без да отделя време за тази рутина. С процедурата непрестанен грим ще сте с естествено красива визия 24 часа, 7 дни в седмицата.

Какво може да извършите с непрестанен грим?

С тази процедура може да имате съвършените вежди, устни и очна линия. Какво по-хубаво да сте подготвени незабавно с грима, без значение дали сте у дома или на открито.

Така ще имате идеалната форма на вашите вежди, с подобаващия цвят, определен съгласно вашия загар, цвят на косата и очите. Техниките на направа може да са разнообразни от плътни форми, до такива рисувани косъм по косъм или светлосенки. Точният модел на веждите се избира преди самата процедура. Прави се консултация, като експертите от салона ще ви дадат най-превилните рекомендации, коя форма и тип подхожда най-вече на вашето лице.

В летните горещини най-често чуваме от дамите “ дали ми се е размазала очната линия или имам ли червило по зъбите? “ Това към този момент не е спънка за безупречната ви визия. Червилото ще е нон стоп на вашите устни, с хубав емфатичен цвят вие ще сте сякаш сте го нанесли на секундата. Вариантите тук също са няколко. Като стартираме от това да имате един пресен цвят на устните или такива с емфатичен силует и с омбре резултат. Според желанието на всяка клиентка се съобразяваме и какъв цвят е най-добре да бъде нанесен за една естествена визия.



При очната линия нещата са още по-разнообразни. Не си мислете, че тя би трябвало постоянно да е черна. В случая може да избирате от разнообразни цветове, като зелено и синьо са измежду най-предпочитаните след черното от клиентките ни.

Процедурата се прави наложително след в детайли запознаване на клиентите с всички елементи, по самата процедура и следваща грижа удома.

Така съгласно вида кожа и вярна поддръжка ще имате страховит грим за няколко години напред.

Специални случаи на приложение на непрестанен грим.

До тук ви разказахме по какъв начин може да имате непрекъснато хубав всекидневен грим. Но опциите на тази процедура напълно не стигат до тук.

Препоръчваме процедурата за запълване на плешиви зони на главата, както за мъже по този начин и за дами. В този случай се рисуват напълно дребни косъмчета, които образно имитират същинските. Така постигате компактност на зоната на оплешивяване. Специално за господата може да се направи попълване и на брада, като това ще направи визията ви още по-изразителна.

Перманентният грим е подобаваща процедура и за хора минали химиотерапия, при която са изгубили косъмчетата на веждите или пост оперативно оформяне на ареоли. Дори и при тези тежки диагнози, могат да се създадат прелестни вежди, очна линия и красиви устни.

Ние се грижим за вашата съвършена визия всекидневно! Доверете се на експертите с над 30 години опит в региона на разкрасителните процедури!

Запишете си час за консултация за непрестанен грим на 0898777740 или 070090074

Повече информация на

facebook:
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР