Всчики знаем за какво става дума, когато говорим за корупция.

...
Всчики знаем за какво става дума, когато говорим за корупция.
Коментари Харесай

Посланикът на САЩ у нас вярва, че българите имат много причини да са оптимисти

Всчики знаем защо става дума, когато приказваме за корупция. Вашият район е стратегически доста значим и е нужно да се работи в съдействие с всичките съседи. Това съобщи негово превъзходителство Херо Мустафа, дипломат на Съединени американски щати в Република България, по време на откриването на конференцията " Журналистика - в търсене на решения ", проведена от Асоциацията на европейските публицисти (България).
Дълбоко сме уверени, че Българите имат доста аргументи да бъдат оптимисти. Само за последните седмици срещнах доста хора, които са решили да вършат положителни неща за страната, акцентира в своите приветствени думи посланник Мустафа, като означи, че Вашингтон поддържа позитивните акции у нас посредством фондация " Америка за България ".
Демократичните процеси са по-бавни по отношение на автократичните. Има пари за поддръжка на публицистиката, изключително с проверяващите планове, сподели и Райнер Адам, шеф за Югоизточна Европа на Фондация за свободата " Фридрих Науман ". По думите му постоянно би трябвало да се търсят нови способи да се приказва на новото потомство на вести и медии. Адам обърна внимание на подправените вести и опитите за преодоляването на медийния бранш, като акцентира, че против тези феномени са нужни дейни старания.
Програмният шеф на фондация " Америка за България " Ленко Ленков обърна внимание на връзката сред локалните избори и публицистиката, като разяснява някои от посланиите на политическите партии по време на предизборната акция.
Мария Черешева от Асоциацията на Европейските публицисти акцентира, че доверието в публицистиката е невиждано ниско. По думите ѝ в същото време с това има отдръпване от медиите от страна на потребителите, които не желаят да бъдат засипвани с отрицателна информация. Мария Черешева обаче означи, че това обаче не значи, че медиите не би трябвало да показват проблеми.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР