Всъвременния бляскав и динамичен свят не само жените искат да

...
Всъвременния бляскав и динамичен свят не само жените искат да
Коментари Харесай

Идеалното мъжко тяло: Как да изглеждате като Аполон

Всъвременния блестящ и динамичен свят освен дамите желаят да поддържат форма и да наподобяват добре. Все повече мъже отделят време и обръщат внимание на външния си тип. Какво е обаче идеалното мъжко тяло? Толкова ли е значимо за нежния пол? Интересът към него има много дълга история... Този въпрос вълнува от епохи редица скулптори, поети, писатели и художници. За " съвършено " да вземем за пример, повече от 100 години, се считя тялото на Аполон Белведерски.

С времето концепциите за хубостта много се трансформират. Ако преди към 50 години никой не би си и помислил да разисква обществено мъжкото тяло, в този момент тази тематика се повдига от ден на ден и по-често. И в това няма нищо неприятно, защото е изцяло обикновено освен представителките на нежния пол да се вълнуват от външния си тип и да поставят старания да наподобяват и да се усещат добре в кожата си.

Току що гледахме необикновен документален филм с присъединяване на интернационално приетата напълно мъжка танцова компания BalletBoyz,, от ТВ платформата на EON, който ни въодушеви да ви разкажем повече за това по какъв начин танцът може да се окаже съвършения метод да изваете тяло като от кориците на списание.

Танците надали са първото нещо, за което хората се сещат, когато стане въпрос за намаляване и влизане във форма. Истината обаче е, че те не трябва да бъдат подценявани, защото чрез тях могат да бъдат изгорени доста количество калории. И сигурно за мнозина биха били по-приятни и търпими от тичането или тренировките във фитнес залата да вземем за пример. За танците нито се изисква специфична екипировка, нито авансово усвоени познания и умения. А също така има и бонус - те са съвършен метод да разтоварим и душeвността си от напрегнатото всекидневие. 

Сред гамата от стилове през днешния ден, няма по какъв начин да не намерите подобен, който да не ви допадне. Всеки един от тях носи своите изгоди за здравето и надлежно води до изваяна фигура, когато се практикува постоянно и е придружен със здравословно и пълноценно хранене.

Дори редица медицински специалисти и фитнес гурута са на мнение, че танците крият редица удобни изгоди за човешкото тяло. Твърди се, че могат да намалят неприятния холестерол, защищават от сърдечно-съдови болести, усъвършенстват здравето на дихателната система, укрепват общата мускулатура, усъвършенстват координацията и гъвкавостта, контролират кръвното налягане и спомагат за изгарянето на телесните мазнини. 

Също по този начин постоянното им упражняване покачва аеробната устойчивост, поддържа ставите и костите здрави и гъвкави и надлежно предотвратява риска от развиване на остеопороза в старческа възраст. Освен това танците, както и всички типове аеробни извършения, забавят естествения развой по понижаване на размера на хипокампа – област от мозъка, отговаряща за паметта. Така че може да се твърди, че те изострят паметта и предотвратяват риска от появяването на деменция в преклонна възраст.

Научно потвърдено е, че танцуването усъвършенства настроението, защото покачва равнището на серотонина в организма - хормона на щастието.

Както при всеки различен спорт обаче, танците няма да имат никакъв резултат върху тялото и тежестта ви, в случай че продължите да се храните с нездравословна храна. За оптимални резултати включете в менюто си повече плодове, зеленчуци, риба месо и въобще чиста и качествена храна, и избягвайте полуфабрикатите, сладките и мазните храни.

Ако сте привлекателни, хората считат, че притежавате и други позитивни черти. Благодарение на явлението, което психолозите назовават " халоефект ", сме склонни да приемем, че добре изглеждащите хора имат и други позитивни качества, с изключение на външния тип, като просветеност, преданост, увереност. Затова не се двоумете, а танцувайте!

Открий магията на изкуството с Marquee TV!
Marquee TV –, е богата и разнообразна библиотека със наличие. Ще откриете над 500+ заглавия с разнообразно наличие, което включва разнообразни изкуства – спектакъл, балет, опера, класическа и съвременна музика, документални филми и още доста други. Предлага елементарен достъп до световноизвестни продукции, извънредно наличие и специфични оферти, които не могат да бъдат открити в други платформи в България.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР