Всъщност военният парад на 6 май тази година бе демонстрация

...
Всъщност военният парад на 6 май тази година бе демонстрация
Коментари Харесай

Велизар Шаламанов: С парадът на 6 май Радев показа какво можем да изпратим като помощ на Украйна

" Всъщност военният церемониал на 6 май тази година бе проява какво държавното управление, определено на 6 юни, може да изпрати като помощ на Украйна от военна техника и муниции. " Това съобщи в профила си във Facebook военният специалист и някогашен министър на защитата Велизар Шаламанов.

Той акцентира, че решението за даване на такава помощ би трябвало да бъде взето до 6 юли – преди срещата на върха на НАТО във Вилнюс, с цел да има и опция за диалози по компенсиране на защитата ни с техника и муниции от Алианса.

„ Всичко от времето на Варшавския контракт с явен проект за бързата му подмяна с въоръжение по стандартите на НАТО и потребление на предната защита като гаранция за нашата сигурност в преходния интервал може да бъде потребно за нашата сигурност посредством помощ за Украйна. Задно с това пренастройване на отбранителната ни промишленост, замяна на наличието на складовете и изобщо - преход към НАТО с помощ за Украйна и взаимност на съдружниците - една почтена цел за 20-годишнината на участието в НАТО на 2.4.2024. “ – показва Велизар Шаламанов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР