Всъщност то е вот на голямо доверие и аз съжалявам,

...
Всъщност то е вот на голямо доверие и аз съжалявам,
Коментари Харесай

Бойко Борисов уверен в огромната подкрепа за кабинета след отхвърления вот на недоверие

Всъщност то е избор на огромно доверие и аз скърбя, че се изгубиха толкоз дни, само че това е парламентарна процедура, има го в Конституцията. Това съобщи пред публицисти в Разград водачът на ГЕРБ Бойко Борисов за  днес против кабинета Денков/Габриел. Той на вота в Народното събрание, с цел да участва на предизборно събитие на партията в града. " Огромно доверие - към държавното управление ", акцентира Борисов.

Той сподели още, че през целия ден е бил в Народното събрание , където е взел участие в дълга среща с посланика на Израел у нас. Борисов дефинира като израз на голяма взаимност с Израел декларацията, с която която се осъжда, направена, утвърдена в комисия и единствено за няколко часа. Интензивната стратегия на водача на ГЕРБ в днешния ден включвала и изключително съвещание на ЕНП, на което също е признат сериозен ангажимент за поддръжка за Израел.

Той подсети, че с изключение на в Израел не престават да умират хора и в Украйна и изрази вяра представителите на изпълнителната власт в тези страни да почнат да демонстрират повече разсъдък, добрина и диалогичност, тъй като тази ескалация може да се придвижи и в други конфликтни точки.
 Кирил Петков сигурен, че никой не може да смъкна кабинета Денков-Габриел
Кирил Петков сигурен, че никой не може да смъкна кабинета Денков-Габриел

Христо Иванов вотът посочил безалтернативността на настоящето ръководство

Около 14 ч. Борисов се чул се Кирил Петков и се разбрали, че се обрисува да имат огромно болшинство и не е нужно да остане да гласоподава и може да тръгне за мероприятието в Разград.

" Ужасен път, просто това, че не направихме " Хемус " - голяма неточност на страната ", не пропусна той да напомни за положението на пътищата и направеното във връзка с пътното строителство от ръководството на ГЕРБ. Борисов добави, че на всички места се вършат поправки. " Все едно сме страната на ремонтите, а не на новите инфраструктурни планове ", уточни той.

Борисов сподели още, че днешният избор на съмнение не е минал на първо място поради Българска социалистическа партия , " с изключение на нашата поддръжка, която е доста огромна ". Той укори Корнелия Нинова, че през вчерашния ден си разрешила да каже, че всичко в енергетиката се дължало на Бойко Борисов. На него и ръководството на ГЕРБ се дължала стабилността в енергетиката. Той се възмути също, че от три години ГЕРБ не е в ръководството, а не престават да ги упрекват за проблемите.
 Опозицията гневна и готви нов избор на съмнение след изборите
Опозицията гневна и готви нов избор на съмнение след изборите

Коалиционният темперамент на сглобката е очеваден

И различен избор да има, ще има същата орис, безапелационен бе Борисов по отношение на подготвяния от Българска социалистическа партия против кабинета. Той означи, че " сглобката " не прави най-хубавото сега, само че нищо по крепко от нея не може да се конструира за в бъдеще.
 Движение за права и свободи стоят зад Денков и министри, до момента в който са евроатлантици
Движение за права и свободи стоят зад Денков и министри, до момента в който са евроатлантици

Делян Пеевски не е сюрпризиран от мнението на Венецианската комисия

Бойко Борисов насочи упреци и към финансовия министър Асен Василев , който не бил желан на този пост от Демократична България, само че водачът на ГЕРБ се застъпил за него, с цел да стане по-здрава сглобката. Борисов уточни, че фискалният запас през днешния ден е 8 милиарда и нещо, а преди година се спорело дали е 12 или 16 милиарда Той попита Асен Василев към днешна дата приходите такива ли са като преди една година, или не са. Борисов изясни, че задава въпроси, които са му задали от ПГ на ГЕРБ и заречен да не ги задава обществено, само че отговорите щели станат ясни след 15 дни, когато влезе Бюджет 2024 година Бойко Борисов добави, че тогава отново ще желаят поддръжка от ГЕРБ.
 Асен Василев убеден преди вота на съмнение: Даваме ясна вероятност за България
Асен Василев убеден преди вота на съмнение: Даваме ясна вероятност за България

Спестяванията на българските жители се били покачили със 7 милиарда лева
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР