Всъщност от доста години съм споменавал тази тема – нуждата

...
Всъщност от доста години съм споменавал тази тема – нуждата
Коментари Харесай

Служебен вицепремиер за Досиетата Пандора: Избягването на плащане на данъци е кражба

Всъщност от много години съм споменавал тази тематика – потребността от хармонизиране на данъчни закони, с цел да се затворят офшорните зони и зоните вид „ данъчен парадайс ”. Избягването на заплащане на налози е кражба и ощетява обществото ни. Това съобщи вицепремиерът по европейските въпроси Атанас Пеканов, разяснявайки абсурда, където известното към този момент присъединяване е.

По тази тематика има потребност от световна съгласуваност – не може единствено на национално равнище да има реакция, безапелационен е Пеканов. Той разяснява пред bTV, че тематиката ще бъде повдигната на днешното съвещание на Организацията за икономическо сътрудничество и раз, където България взе участие за пръв път.
 Антоанета Цонева: Досиетата “Пандора ” са следващото доказателство за парализата на институциите в България Антоанета Цонева: Досиетата “Пандора ” са следващото доказателство за парализата на институциите в България
“За страдание както с акта “Магнитски ”, по този начин и с досиетата “Пандора ” виждаме следващото удостоверение пред...

Пеканов сподели и друго – че до две седмици България ще внесе Плана за възобновяване от коронакризата в Брюксел. Това е следващо сходно изказване от Пеканов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР