Всъщност мислех, че много трудно ще бъдат допуснати граждани в

...
Всъщност мислех, че много трудно ще бъдат допуснати граждани в
Коментари Харесай

Край! Избраха Слабаков, Но Ернестина Шинова Дръпна Шалтера, Разделят Се! Виждам У Хората Отвращение Към

Всъщност мислех, че доста мъчно ще бъдат позволени жители в тези листи. Но ето, желая и аз от мое име и от името на Андрей да благодаря на Вътрешна македонска революционна организация, че имаха смелостта да сложат в листите си 11 души непартийци. Това не е малко. Безкрайно съм признателна на всички хора, които са дали доверието и гласа си на за Андрей “, споделя актрисата, написа „ България през днешния ден “.

Според Ернестина в България към момента има „ здрави имунни кафези “, които да я спасят от крах, а това демонстрират и последните избори. „ Не, тези избори за мен демонстрират, че България не е мъртва и че са останали здрави имунни кафези, които реагират, когато се постанова. А това се случва, когато се усети зараза. Образно казано, в случай че имаме поради, че страната ни е един цялостен организъм “, споделя още Шинова.

Протестен избор

Тя вижда избирането на брачна половинка й Андрей Слабаков като протестен избор против политическата система. „ Като цяло виждам у хората омерзение към политическата система, а и самото избиране на Андрей също е някакъв тип протестен избор. Явно гражданското ни общество желае да чуе и види освен политически готови хора, а и разнообразни от тях. Това противодействие към статуквото значи, че хората са се „ събудили “. И това е доста хубаво, това е вяра “, споделя Ернестина.

Шинова също е забелязала „ хейта “, който се излива против брачна половинка без да му е даден късмет да покаже какво може. „ Но знаете ли, прави ми усещане този „ хейт “, който още веднъж се изля върху него. Чудя се за какво българинът заявява, че ненавижда политиците – във вицове, в държание, само че в мига, в който се появят жители като тях самите, и те са отричани. Някак не мога да схвана какво в действителност желаеме? “, пита се актрисата.

Тъй като през юли стартират фотосите на „ Откраднат живот “, Ернестина не е сигурна дали ще може да бъде до брачна половинка си на първата сесия на Европейския парламент. Шинова не крие, че е уплашена от това, че Андрей отпътува, само че е оптимистично настроена.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР