Всъщност караниците с партньора ви по време на път са

...
Всъщност караниците с партньора ви по време на път са
Коментари Харесай

Ето защо дори най-стабилните щастливи двойки спорят по време на ваканция

Всъщност кавгите с колегата ви по време на път са просто равностойни на курса за пътешестване. И в случай че крайната ви дестинация е някъде несъмнено не-секси, като двойното легло в дома на родителите ви, очаквайте напрежението да бъде извънредно високо. Но въпреки всичко, без значение дали пътуването е родено от обвързване или е трябвало да бъде умерено измежду природата, какво подхранва този огън на спора на първо място? Защо сме толкоз склонни да се караме повече с колегата си, когато пътуваме?

" Когато хората са преуморени и изтощени, те нямат самообладание да се оправят даже с още една капка стрес от колегата си. " - терапевт по връзки, доктор Лоръл Щайнберг.

Според терапевта по връзки Лоръл Стайнберг, лекар по медицина, повече от няколко фактора разпалват този пламък, само че има една всеобхватна съществена причина да се разбере: самото пътешестване е предизвика стрес. „ Трябва да вземете такси, самолети, коли и лодки, единствено с цел да стигнете до дестинацията си, което е изтощително и досадно, а по-късно, когато стигнете до дестинацията, постоянно би трябвало да се приспособите към смяната на времето и по-късно да станете рано да обикаляте, с цел да извлечете максимума от вашата скъпа почивка “, споделя тя. " Когато хората са преуморени и изтощени, те нямат търпението да се оправят даже с още една капка стрес от колегата си. В резултат на това толерантността им с ниска фрустрация се демонстрира като бърз манталитет и взрив: избухва битка. "

Разбира се, може да звучи като проблем, само че съставният елемент за безсилие не е смешка работа. Изследванията демонстрират, че двойките са склонни да спорят повече, когато получат неприятен сън.

Липсата на качество в почивката и количество сън не е единственият проблем, способствуващ за нарасналите равнища на стрес, до момента в който сте във почивка. Появява се и феноменът на невъзможността да се изключим - както по принцип, по този начин и във връзка с отговорностите, свързани с работата. Защото, макар че сте икономисали ваканционните си дни за каквато и екскурзия да сте, мнозина към момента намират, че игнорирането на работните им имейли е мъчно на процедура - и това лишава доста от спокойствието. Всъщност едно изследване на организационната консултантска компания Korn Ferry сподели, че навикът да работят по време на пътешестване е това, за което двойките спорят най-вече, до момента в който са надалеч на почивка.

Тъй като упоменатите по-рано съставни елементи остават непрекъснати, помислете, какво може да се случи, в случай че нещо в маршрута не върви по проект. Защото, дано бъдем реалисти: това е доста евентуално. Когато нещата се объркат, напрежението се ускорява още повече. Така че до момента в който пътуването може да сближи двойките, може би има нещо друго, което води до неустойчивост и непрекъснат спор.

Но с цел да запазите нещата допустимо най-спокойни, упражнявайте грижи за себе си и се обръщайте деликатно - и постоянно, постоянно пакетирайте някои спомагателни закуски. Дори и да не прекарвате доста време в пазарене на отмора, отново може да се почувствате изтощени, когато се върнете вкъщи. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР