Всъщност известният политик от съседката ни почина още през 2012

...
Всъщност известният политик от съседката ни почина още през 2012
Коментари Харесай

Гаф на ГЕРБ: Обявиха, че Цветанов се е срещнал с покойник

Всъщност известният политик от съседката ни умря още през 2012 година.

Преди няколко месеца пък за ръководител на Народното събрание в Скопие беше определен Талат Джафери. Очевидно съвпадението на семействата е объркало пресцентъра на ръководещата партия, която разгласява на формалната си страница известие с неверното име (вижте скрийншот в галерията).

От оповестените фотоси излиза наяве, че на десетата Интерпарламентарна конференция по въпросите на сигурността, която се организира във Вашингтон , Цветанов се е срещнал с Талат Джафери.

Председателят на ПГ на ГЕРБ го срещнал "с парламентарната проекция " на идното европейско председателство на България и особено изтъкнал значимостта, която страната ни отдава на европейската перспефкита на страните от Западните Балкани. Освен това Цветанов го уведомил за идната ратификация от българския парламент на Договора за другарство с Македония.

От своя страна Джафери уверил, че сходна процедура е задействана и от македонска страна. В тази връзка той е декларирал, че пред двете страни се открива ярко бъдеще на две другарски страни.

" Нашите деца ще живеят като другари и ние ще се гордеем с това! ", е съобщи Джафери.

Талат Джафери е член на Демократичния съюз за интеграция. През 2013-2014 година той беше министър на защитата на Македония, а години преди този момент - през 2001 година, беше пълководец в редиците на албанската Освободителна национална войска.

Арбен Джафери пък е основател на авторитетната Демократическата партия на албанците (ДПА) и до гибелта си беше неин почетен ръководител.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР