Всъщност аз никога не съм преставал да се занимавам с

...
Всъщност аз никога не съм преставал да се занимавам с
Коментари Харесай

Емил Димитров-син, ПП МИР: В политиката мога да допринеса с моя опит и морал *

Всъщност аз в никакъв случай не съм преставал да се занимавам с политика, сподели Емил Димитров-син, лидер на листата в Област Плевен на (Морал, Инициативност, Родолюбие) на идните парламентарни избори на 14 ноември и наследник на обичания български артист Емил Димитров.

е на 51 години. Завършил е Консерваторията, Публична администрация със степен магистър, остават му няколко изпита да приключи и Международни връзки, един от първите сертифицирани инспектори в България по ISO 9001 приказва три езика – съветски, британски и италиански, Женен, с едно дете. Ето какво споделя той:

От 23-24-годишна възраст не съм спирал да се занимавам с политика. Още преди време бях един от съратниците на Евролевицата. Винаги съм се стремял да допринеса, да трансформира нещо в нашата изстрадала страна. България в последните десетки години след измененията, 10 ноември имам предвид, не 9 септември, загуби част от своя образ. Това, което следя и е доста ужасно, е продължителното разделяне на обществото ни по всевъзможни способи – русофили, американофили, германофили, това е най-лесното и най-видното. Много се наруши салдото в връзките, бих споделил, че няма подобен въобще и избива експанзията и ниското равнище на връзки, да не кажа непосредствено простащината. Дори при най-малкия мотив сега на улицата в придвижването, когато някой сбърка нещо, може да е без да желае, незабавно върху него се нахвърлят с обиди, със закани за физическа разпра даже. Виждаме, че неналичието на просвета във взаимоотношенията ни е на безусловно всички равнища. Като стартираме от учебно заведение, знаете какво се случва в по-големите класове, за жалост тази възраст пада все по-надолу и надолу. Насилието във взаимоотношенията, като продължим нататък в всекидневието ни, като влезем в Народното събрание, в дебатите виждаме какво е отношението. Поведение, което за мен е недопустимо.

И по тази причина в годините постоянно съм се стремял, въпреки че съм пътувал по целия свят не на екскурзия, а по работа, живял съм повече от няколко месеца в някои страни, в някои дори 1-2 години, в никакъв случай да не не помня, че мястото ми е в България и че тук мога да трансформира нещо. Двама души да трансформира, това отново е нещо.

Всъщност аз съм един от създателите на партия МИР, тъй че това беше едно решение за една нова групировка, в която са привлечени съидейници. Хора на друга възраст, като имате поради, че аз съм един от най-възрастните, има много хора по-млади от мен. Това ме обнадеждава, че не всичко е изгубено и има смисъл да се работи в тази тенденция. Ние сме единомишленици в това какъв облик желаеме и какво бъдеще желаеме за България. На нас не ни харесва икономическата конюнктура. Ние считаме, че страната, както във всяко семейство, страната е израз на доста фамилии, събрани дружно. Както всяко семейство прави проекти за бъдещето, бюджетира, това би трябвало да го прави и страната. За страдание страната е абдикирала от доста огромна част от своите функционалности, най-много да пази и развива популацията си.

Имал съм доста и не преставам да имам доста предложения от всички най-големи партии. Но за мен кариерното развиване в политиката не е преди всичко. Аз съм удовлетворен от живота си, с малко, с доста, както може. Имам към този момент огромен наследник на 20 години. Аз не желая да пораствам непременно в политиката. Аз мога единствено да допринеса с моя опит в разнообразни области, да допринеса с моя морал, в който съм учтив от моето семейство. Все отново доста хора не знаят, че дядо ми, факира Мити, е взел участие в градежа на Хаинбоаз. Част от моя жанр е строител на модерна България. Макар че са актьори, те постоянно са защитавали, даже с песните на татко ми, няма какво да приказваме, даже той си прекъсна кариерата във Франция едно време, с цел да бъде в България, да бъде с българската аудитория. Така че аз съм откърмен и учтив с това да обичам България и да давам от себе си на България.

Защо Плевен? „ Плевен, град на моите фантазии “ се пееше в една ария. Освен че бащиния ми жанр е оттова, Плевен е доста значимо стратегическо място. Като се върнем исторически, доста неща са се решавали там още преди руско-турската война. Плевен е град с доста проблеми, както и цялата област. Но сега приказваме за национални избори. Някак си Плевен в последните години е пропуснат и лъган. Един от най-важните проблеми това е водоснабдяването, качеството на водата в града. От години е по този начин. Безработицата е доста огромен проблем. Целият район се запълва с хора от малцинствените групи, които за жалост не работят. Много значимо е, че земеделието в региона е разпокъсано, всички земи са арендовани и са подвластни от няколко души.

Още за решението на проблемите на Плевен, по тази причина по какъв начин Емил Димитров вижда своя принос като възможен народен представител и какво мисли за новите политически планове – във ВИДЕОМАТЕРИАЛА:



*Публикацията е според контракт за осведомително обслужване за Парламентарни избори 2021 година
 Арести във Франция и Белгия след кървясъл грабеж в Амстердам
Френската и белгийската полиция арестуваха двама обвинени във връзка със смъртоносния грабеж на благородни метали на стойност 14 милиона евро...
 Тоест да не подхващаме никакви ограничения и да умират по 300 души дневно?
Този въпрос сложи водещата на утринния блок на bTV Биляна Гавазова на претендента за президент на " Възраждане " и водач на партията Костадин Костадинов. Той...
 Германия: Ваксината на Moderna не се предлага за хора под 30 години
Германските здравни управляващи излязоха през днешния ден с рекомендация да не се употребява имунизацията на Moderna против ковид за хора под 30 години заради данни...
 www.expert.bg  Предимството да закупим предна ризница втора употреба  Национална агенция за приходите осъди ЧСИ поради машинация за над 1 милион лв.  Германия върна нормалното Данък добавена стойност и цените полетяха  Слаб напредък и висока инфлация на Острова поради Brexit  www.iwoman.bg  Вижте скромната Милена от  Алекс Петканова си сподели гърдите (СНИМКИ)  Най-щастливите дами са тези, които в никакъв случай не губят религия в себе си  Нобеловата лауреатка Малала Юсафзаи се омъжи  https://www.sportlive.bg  Мъри Стоилов застана зад Михайлов: Боби е три генерации левскар  Антонио Конте забрани кетчупа и майонезата в Тотнъм  Ясен Петров: Надявам се, че момчетата ще основат история  Петте мача сред България и Украйна (ВИДЕО) 11-годишната Лиа, основала книга с разкази:...
Днес ще Ви срещнем с Лиа Неделчева, която е едвам на 11 години, а към този момент е основала...

Заедно можем
Емил Димитров-син, Политическа партия МИР: В политиката мога... Владо Бучковски: Радев се отхвърля от историческите... Силно земетресение разклати японските острови... 5 лесни трика да премахнете драскотините... Отпускат 250 хиляди лв. за донорски инвитро... Петър Москов предложи решение за...
Към днеша дата, 17% от болничните кревати за интензивно лекуване в цяла...
Комуникационният специалист Калин Калинов: Огромната липса на доверие към институциите към този момент е мъчно преодолима (ВИДЕО)
Министерството на здравеопазването провежда...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР