ВРусия се продава мощният 1088 к.с. всъдеход на Dongfeng, оценен

...
ВРусия се продава мощният 1088 к.с. всъдеход на Dongfeng, оценен
Коментари Харесай

“Китайският Hummer” с 1088 к.с. се продава в Русия

ВРусия се продава мощният 1088 к.с. всъдеход на Dongfeng, оценен от „ Нео Карс ” на 16 млн. рубли, които към днешна дата възлизат на 384 000 лв.. Моделът M-Hero 917, който в Китай се продава под марката Mengshi, стъпва на рама и по форма и габарити е доста покрай Hummer. Близо е и като офроуд благоприятни условия с 31 см ъгъл на заход и отход.

Отличава се със същите остри ръбове по корпуса, които са главната характерност на доста нападателния дизайн, в който единствените гладки повърхности са на вратите. Дори кутията за аварийна гума върху петата врата е осмоъгълна, заобиколена от стопове, каквито в различен автомобил не сме виждали. Дължината на тежкия офроудър е съвсем 5 метра, което го прави малко по-дълъг от осемместния Hyundai Palisade. Теглото на „ Героя ” до 3293 кг също е впечатляващо.

Но още по-впечатляващо е, че тук приказваме за електрически автомобил! Той се задвижва от четири електромотора със сумарна мощ 1088 к.с. и 1400 Нм въртящ миг.Те обезпечават ускоряване до 100 км/ч за 4,2 секунди. Батерията (NMC) е дело на CATL и потенциалът й е 140 kWh.

Още детайлности за Mengshi M-Hero 917 четете на автомобилния уебсайт
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР