Врене е да разгледаме какво означава Луната в астрологията за

...
Врене е да разгледаме какво означава Луната в астрологията за
Коментари Харесай

Какво представлява Луната в астрологията и какво означава – от Овен до Дева

Врене е да разгледаме какво значи Луната в астрологията за другите зодии. В тази публикация ще разгледаме всички знаци от Овен до Дева. Останалите ще са в обособен материал: 
Лунният знак оказва помощ да оформите всичките си страсти и душата си. Той осветява най-дълбоките ви потребности и стремежи. Той показва вашите скъпи бумаги с вашите страсти. Вашият лунен знак играе роля в това какъв брой мощно е изразен вашият безоблачен знак.
Лунните знаци също са превъзходен метод да разберете дали в действителност сте съвместими, защото те се основават основно на страсти. Наличието на едни и същи или сходни детайли във вашия лунен знак са огромни определящи фактори, когато се взема поради съвместимостта.
Прочетете нататък, с цел да разберете какво значи всеки знак от лунен знак и да разберете какъв е вашият лунен знак.
Овен
Луната в Овен се ръководи от Марс, планетата на експанзията и войната. С това казано, Луната Овен може да бъде малко мрачна. Те могат елементарно да се разочароват и да основат доста вреди, когато са ядосани. Но съществуването на мощни страсти като това може да бъде плюс, когато се усещат буйни за дадена идея. Те ще се борят със зъби и нокти за това, в което имат вяра. Луната Овен също се нуждае от способи да изкара цялата тази прочувствена сила. Всичко извънредно интензивно е отлично за тях. Относно връзките, Луната Овен се нуждае от доста самостоятелност. Те не желаят да се усещат потиснати от нищо. 
Телец
Луна Телец е заземен. Те се радват на качеството на живот, само че не незадълбочено. Те жадуват и излъчват сигурност. Те работят интензивно и да се възползват от преимуществата на труда си, като живеят в сигурност и удобна конюнктура. Те са ръководени от Венера, планетата на хубост, тъй че желанието за разкош им идва естествено. Що се отнася до връзките,  те влагат доста време и сила, с цел да накарат връзките им да работят. Те са константа, на която можете да разчитате.
Близнаци
Луната Близнаци е животът на празненството. Изглежда, че имат сила, която просто идва естествено и наподобява в никакъв случай не е належащо да презареждат батериите си. Близнаците се ръководят от планетата Меркурий, което е напълно другарство. Но също по този начин като знак на близнака, Луната Близнаци постоянно ще търси колегата си. Във връзките те желаят сътрудник, който естествено комплиментира тях и всичките им характерности. Въпреки това, може да е малко мъчно за Близнаците да решат, когато става въпрос за страстите им. 
Рак
 Какво съставлява Луната в астрологията и какво значи – от Везни до Риби? Какво съставлява Луната в астрологията и какво значи – от Везни до Риби?
Време е да забележим какво значи Луната в астрологията за всички знаци от Везни до Риби.  Лунният знак оказва помощ да оформите всичките си...
Знакът Луна Рак е обвързван с комфорта. Те желаят да се усещат спокойни когато и да е и стават малко прочувствени, в случай че казусът не е подобен. За тях домът им е заветен. Те ценят това, че домът им  е комфортен и гостолюбив. Вътрешният им кръг е извънредно значим за тях. Най-близките им са доста обичани. Те се ръководят от Луната, която ръководи нашите страсти. Наличието на прочувствен баланс, изключително с сътрудник, е основно за тях. 
Лъв
Хората автоматизирано могат да почувстват увереността им и да им се възхищават. Те не се опасяват да бъдат малко трагични, а просто го назовават ​​нюх. Те са изобретателни и се нуждаят от здравословни способи да овладеят цялата тази сила. Управлявани от Слънцето, което е известно и като същността на „ себе си “, не е чудно, че те са такива. Що се отнася до връзките, те са лоялни. Те в действителност обичат и са свирепи към всеки, който се пробва да ви навреди. Лъвовете овластяват и желаят да овластят и тези, които обичат.
Дева
Те имат упоритостта на 10 души в едно биещо сърце. Те обичат да оказват помощ на другите, като употребяват тази сила. Луната в Дева е превъзходен терапевт и за техните другари. Те желаят да оказват помощ на хората, които обичат, през всички сложни моменти в живота си. Те също са доста запалени по детайлите и даже от време на време могат да бъдат захласнати от тях. Луната в Дева постоянно се стреми да бъде най-хубавата и не се опасява да работи, с цел да ги получи. Що се отнася до връзките, те също желаят да стимулират своите сътрудници и другари. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР