Времето за равносметки дойде. За генеричния план, аз не зная

...
Времето за равносметки дойде. За генеричния план, аз не зная
Коментари Харесай

Проф. Иван Чалъков: Генеричният план не ви ли прилича на промените в конституцията?

Времето за равносметки пристигна. За генеричния проект, аз не зная за какво се назовава генеричен. Какво генерира той. Такъв проект има още през 2006 година. Стратегия не се изготвя за няколко дни. Не ви ли мирише на проекта за новата конституция?! Това сподели пред Люба Кулезич по Евроком проф. Иван Чалъков от ИСУЛ.
Това би трябвало да е едно или две годишен труд. Бавно, буквално. Ангел Кунчев назова груповият имунитет нелепост. А през днешния ден приказва за групов имунитет. Има декларация на международни учени, която оспорва общата карантина в света.

Колективният имунитет е теоретичен факт както гравитацията. Нещата потеглиха от СЗО, ръководена от немедицинско лице. Колективният имунитет се основава и без нас. Всеки естествен развой има начало, развиване и край. Нашата работа е този развой да не отива доста вляво и доста вдясно. Ние не можем да спрем този развой. Капсулирането на хората стопира естествения развой. Време е за ретроспекция на тази зараза.

Поклон пред всички сътрудници без здравните служители. Свалям шапка на персоналните лекари. Дали някой отиде да ги тип в кабинетите им, с какво се отопляват. Ако те бяха почнали да преглеждат заболели, щяха да ги обвинят, че смесват потоците. Тези хора са 24 часа на работа. Не можем да изгоним търговците от храма и стана това, което виждаме през днешния ден. Най-високата смъртност е сред нас, лекарите, които работим 24 часа. Промени се облеклото. Сега ли ви стана мъчително за лекарите, дами и господа?
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР