Времето в Плводив ще се задържи слънчево и горещо и

...
Времето в Плводив ще се задържи слънчево и горещо и
Коментари Харесай

Температурите в Пловдив продължават да се повишават, очакват ни до 36 градуса

Времето в Плводив ще се задържи слънчево и горещо и температурите ще се покачат с няколко градуса по отношение на през вчерашния ден. Очакванията са минималните да бъдат към 21-22 градуса, а оптималните да доближат до 35-36 градуса.
Прочетете още
Над страната ще бъде най-вече слънчево с раздрана висока, а след обяд, основно над планините и купеста облачност. Вятърът в Дунавската низина краткотрайно ще се ориентира от западсеверозапад и ще се усили до сдържан, до момента в който в източните региони от страната ще остане от юг-югоизток. Дневните температури още ще се покачат и оптималните ще бъдат най-вече сред 32° и 37°, в София - към 32°. Атмосферното налягане ще се задържи съвсем без смяна, малко по-ниско от междинното за месеца.

В планините ще бъде най-вече слънчево, след обяд с купеста облачност и на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа слаб и сдържан западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 26°, на 2000 метра – към 18°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 26° и 30°. Температурата на морската вода е 20°-25°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР