Времето в Пловдив ще се задържи облачно и студено. Температурите

...
Времето в Пловдив ще се задържи облачно и студено. Температурите
Коментари Харесай

Температурите в Пловдив продължават да падат, дъждът спира

Времето в Пловдив ще се задържи облачно и студено. Температурите в утринните часове ще бъдат към 5-6 градуса, а оптималните за деня няма да надвишават 7-8 градуса. Валежите ще бъдат слаби единствено в утринните часове.
Прочетете още
Над страната също ще бъде най-вече облачно, сутринта в доста региони с мъгла. Слаби валежи от дъжд ще има преди обяд тук-там основно в Северна България и крайните западни региони. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 6° и 11°, в София - към 7°. Атмосферното налягане едва ще се намали, само че ще се задържи по-високо от междинното за месеца.

Над планините ще е най-вече облачно, мъгливо, основно преди обяд с валежи от сняг, под към 1500 метра - от дъжд. Ще духа до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 4°, на 2000 метра - към 1°.

Над Черноморието ще е най-вече облачно. Временни разкъсвания на облачността ще има над северните региони. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 7-8°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР