Времето в Пловдив ще продължи да се застудява и температурите

...
Времето в Пловдив ще продължи да се застудява и температурите
Коментари Харесай

Времето в Пловдив продължава да се застудява, температурите между минус 8 и 2 градуса

Времето в Пловдив ще продължи да се става студено и температурите сутринта ще бъдат сред минус 6 и минус 4 градуса. Вятърът денем ще доближава до 30 км./ч. Максималните температури в следобедните часове ще доближат до 2-3 градуса. Облачността ще бъде раздрана, само че превалявания не се чакат.

Сутринта над страната ще е мразовито с минимални температури сред минус 10° и минус 5°, малко по-високи по морския бряг, в София към минус 8°. През деня над по-голямата част от страната ще има междинна и висока облачност, най-вече раздрана. Слънчево ще бъде над Югозападна България. В множеството региони ще се задържи съвсем безшумно. Максималните температури ще са сред минус 2° и 3°, в София към минус 1°. Атмосферното налягане е и ще се задържи по-високо от междинното за месеца.

Над планините ще доминира слънчево време. По-значителна облачност ще има над Стара планина, само че ще се задържи без превалявания. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към минус 3°, на 2000 метра - към минус 9°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, без превалявания. Ще духа слаб вятър от западната четвърт. Максимални температури на въздуха 2-4°. Температурата на морската вода е към 9°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР