Времето в Пловдив ще продължи да бъде приятно за юли,

...
Времето в Пловдив ще продължи да бъде приятно за юли,
Коментари Харесай

Слънчево време, но без жеги в Пловдив днес

Времето в Пловдив ще продължи да бъде прелестно за юли, като не се чакат температури над 28 градуса.

Атмосферното налягане е и ще се задържи малко по-високо от междинното за юли.

През нощта в по-голямата част от страната ще бъде най-вече ясно. Вятърът краткотрайно ще отслабне. Утре ще доминира слънчево време. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е без основни превалявания. Северозападният вятър още веднъж ще се усили и ще е сдържан, в Дунавската низина и в западната част от Горнотракийската равнина - краткотрайно мощен. Максималните температури ще бъдат сред 23° и 28°, в София - към 23°.

В планините ще доминира слънчево време, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността, само че без основни превалявания. Ще духа сдържан, по билата и краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра - към 9°.

По Черноморието ще доминира слънчево време, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността, само че без основни превалявания. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са 26°-28°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР