Времето в Пловдив продължава да се затопля и дори минилните

...
Времето в Пловдив продължава да се затопля и дори минилните
Коментари Харесай

Времето в Пловдив продължава да се затопля, градусите скачат до 12

Времето в Пловдив продължава да се затопля и даже минилните температури ще бъдат над нулата. Сутринта се чакат стойности сред 1 и 3 градуса, а следобяд стойностите на термометрите ще доближат до 11-12 градуса. През деня ще доминира слънчево и ясно време, без възможност за валежи.
Прочетете още
Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще се усили и в Дунавската низина, западните региони на Горнотракийската равнина и по долината на Струма ще бъде сдържан. Ще бъде най-вече слънчево тук-там с краткотрайни нараствания на облачността, основно над Северна България. Максималните температури ще бъдат сред 6° и 11°, в София към 7°. Атмосферното налягане ще продължи да се намалява, само че ще остане по-високо от междинното за месеца.

Над планините ще има променлива облачност. Само на обособени места е допустимо да превали слаб сняг. Ще духа мощен север-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 1°, на 2000 метра - към минус 4°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са 7°-9°. Температурата на морската вода е 5°-6°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР