Времето в Обединеното кралство: Предупреждение „Опасност за живота“, издадено от Метеорологичната служба като прогноза за вятър със скорост 80 мили в час

...
Обхваща от югозападна Англия, до Шотландия и през Северна Ирландия.Изображение:
Коментари Харесай

Обхваща от югозападна Англия, до Шотландия и през Северна Ирландия.

Изображение: Жълто предупреждение за вятърът е на място от 10 сутринта в сряда до 7 сутринта в четвъртък. Снимка: Метеорологична служба

„Възможни са наранявания и опасност за живота от летящи отломки“, каза Метеорологичната служба, като предупреди за „големи вълни и плажен материал, изхвърлен върху морските фронтове, крайбрежните пътища и имоти“.

В него се казва, че заклинанието от „значително разрушителни“ силни ветрове може да причини щети на сгради, прекъсвания на електрозахранването и прекъсване на пътуването.

Проверете последната прогноза къде се намирате

Марк Сидауей, заместник-главен метеоролог в Метеорологичната служба, каза: „Очаква се дълбока зона с ниско налягане да се приближи до югозападна Ирландия рано в сряда и да проследи северните части на Обединеното кралство, преди да се изясни рано в четвъртък.

“ Има известна несигурност относно точното проследяване и силата на тази метеорологична система, но най-вероятният изход в момента е широка ивица от пориви от 50 до 60 мили в час, засягащи вътрешните райони.“

Той добави: „Някои ирландци Морските брегове могат да видят пориви от 65 до 75 мили в час, с малка вероятност от пориви от 80 мили в час по най-откритите брегове и носове."

Прочетете още новини от Обединеното кралство:
Армията е в готовност след въоръжен полицейски бунт< br />Гробницата, предшестваща пирамидите, се премества в нов дом
Мъж разказва как е живял бездомник под естакадата

Това следва период на проливен дъжд, когато останките от два урагана - Лий и Найджъл - преминаха през страна.

Времето обаче не можеше да бъде по-различно по-рано през месеца, когато - за първи път през септември - гореща вълна доведе до температури в Обединеното кралство до най-високите 30C за седем поредни дни.

Събота отбеляза есенното равноденствие, когато лятото официално свършва и започва есента.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР