Времето в момента в планината е прекрасно, условията за ски

...
Времето в момента в планината е прекрасно, условията за ски
Коментари Харесай

Условията за ски са прекрасни, българите са по курортите

Времето сега в планината е прелестно, изискванията за ски са доста положителни и българите са по курортите. Това съобщи вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова по време на днешната си инспекция из Боровец.  " Контролът както от страна на Министерството на туризма, по този начин и от всички останали органи, е праволинеен ", разяснява тя и добави, че посредством спазването на ограниченията може да се подсигурява сигурността, само че и бъдещето на бранша.

" Спазването на санитарно-хигиенните наставления е едно от основните условия страната ни да резервира зеления щемпел за сигурност и хигиена (Safety and hygiene travel stamp), публикуван от Световния съвет за пътувания и туризъм (WTTC) ", сподели вицепремиерът и акцентира, че той подсигурява, че България е безвредна дестинация и съблюдава прецизно противоепидемичните ограничения.

Ресорният министър посети и местността Маркуджиците и разясни, че сега има задоволително сняг и изискванията за упражняване на зимни спортове са чудесни. " Радвам се, че се съблюдават противоепидемичните ограничения, тъй като това бе нашата съществена цел още от началото на сезона ", посочи Николова.

По думите й мотото " Зимните спортове укрепват Вашето здраве " е припознато от българите, които се радват на прелестните условия в планината. Тя добави, че снежните спортове са доста значими за здравето на хората, тъй като закаляват. " С наслада виждам какъв брой скиори и сноубордисти има и това ни радва, защото българите за следващ път поддържат родния туризъм ", уточни вицепремиерът.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР