Времето в момента в планината е прекрасно, условията за ски

...
Времето в момента в планината е прекрасно, условията за ски
Коментари Харесай

Марияна Николова от Боровец: Условията за ски са прекрасни

Времето сега в планината е прелестно, изискванията за ски са доста положителни и българите са по курортите. Това съобщи вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова по време на днешната й инспекция из Боровец. Контролът както от страна на Министерството на туризма, по този начин и от всички останали органи, е праволинеен, разяснява тя. И добави, че посредством спазването на ограниченията може да се подсигурява сигурността, само че и бъдещето на бранша.
Спазването на санитарно-хигиенните наставления е едно от основните условия страната ни да резервира зеления щемпел за сигурност и хигиена (Safety and hygiene travel stamp), публикуван от Световния съвет за пътувания и туризъм (WTTC), сподели вицепремиерът. И акцентира, че той подсигурява, че България е безвредна дестинация и съблюдава прецизно противоепидемичните ограничения.
Вицепремиерът посети и местността Маркуджиците и разясни, че сега има задоволително сняг и изискванията за упражняване на зимни спортове са чудесни. Радвам се, че се съблюдават противоепидемичните ограничения, тъй като това бе нашата съществена цел още от началото на сезона, изясни министър Николова.
По думите й мотото "Зимните спортове укрепват Вашето здраве " е припознат от
българите, които се радват на прелестните условия в планината, заключи тя. И добави, че снежните спортове са доста значими за здравето на хората, тъй като закаляват. С наслада виждам какъв брой скиори и сноубордисти има и това ни радва, защото българите за следващ път подкрипат родния туризъм, разяснява вицепремиерът.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР