Времето, в което живеем е доста странно. Бракът не е това,

...
Времето, в което живеем е доста странно.
Бракът не е това,
Коментари Харесай

Вижте 7 причини страхотни жени да остават необвързани

Времето, в което живеем е много необичайно.
Бракът не е това, което беше, връзките не са това, което бяха, даже общуването е някак по-странно. Социалните мрежи объркаха визиите ни за връзки. Статистиките обаче сочат, че от ден на ден дами избират да не са във връзка – към 50.2% от американците да вземем за пример, или 124.6 милиона души, са необвързани. В Съединени американски щати броят на необвързаните дами е по-голям от този на омъжените. Защо това е по този начин, изяснява уеб сайтът Bright Side.

Жените станаха по-независими
Днес дамите получават положително заплащане, имат личен парцел, постоянно са даже по-независими от половинките си. И по тази причина от време на време вземат решение, че може би е по-добре да са сами...

Жените са по-емоционално постоянни
Благодарение на образованието и равните права дамите към този момент са много по-спокойни. Те не се тормозят, че няма да има с какво да платят сметките си, усещат се облекчени откъм отговорности и не нямат желание да живеят с някого единствено, с цел да си обезпечат покрив или сигурност.

Жените ценят повече свободата си
Със сигурност има много дами, които избират вместо да стоят през целия ден до печката, да отидат на СПА, а след това да поръчат подготвена храна. Животът през днешния ден ни предлага доста благоприятни условия.

Брак - да, само че не непременно
Няма проблем през днешния ден да живеете с мъж без да имате брак. Повечето дами избират да ревизират дали връзката им ще работи, дали ще има бъдеще, а по-късно мислят за брак и деца. Много от двойките към този момент живеят на фамилни начала, имат деца, общ дом, само че не бързат с подписа.

Дамите към този момент знаят цената си и имат по-големи упования
Когато самичък можеш да си платиш сметката, имаш няколко висши образования, изглеждаш супер, можеш да си платиш почивката, ти очакваш много повече от индивида до себе си. Няма по какъв начин да се примириш с нещо по-малко от това, което ти самата имаш и постигаш. И когато другите възможности не са положителни, просто избираме да сме сами...

Мъжете май се тормозят от красиви и умни дами
Първо, не чакат тази жена да е свободна, и второ - не знаят по какъв начин да подходят. И дали ще им се отвори парашутът. Затова избират да заложат на сигурното.

Жените към този момент не имат вяра в празни приказки
Трупайки опит на разнообразни равнища - наш личен, посредством приятелки, ние осъзнаваме, че живеем в консуматорско общество, където понятието „ вечно “ съвсем няма смисъл. Затова и доверието ни към мъжкия пол понижава, а поради личните ни задължения започването на връзка постоянно не е измежду главните ни цели. Може ли да ни се сърди човек?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР