Времето утре отново ще бъде слънчево. След обяд ще има

...
Времето утре отново ще бъде слънчево. След обяд ще има
Коментари Харесай

Лятото си отива, идва студен фронт

Времето на следващия ден още веднъж ще бъде слънчево. След обяд ще има раздрана висока облачност, основно над Северна България.

Ще духа слаб запад-северозападен вятър, в Дунавската низина краткотрайно сдържан. Максимални температури сред 29 и 34 градуса, в София към 30 градуса, съгласно прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология п.

Атмосферното налягане ще продължи постепенно да се намалява и до вечерта ще стане малко по-ниско от междинното за месеца. Над Черноморието също ще бъде слънчево. Ще духа слаб до сдържан западен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 27 и 31 градуса. Температурата на водата е 23-25 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб, по високите елементи сдържан до мощен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 24 градуса на 2000 метра - към 17 градуса.

В средата на седмицата през страната ще премине леден атмосферен фронт и температурите сензитивно ще се намалят.

В сряда денят ще стартира със слънце, само че от от север-северозапад облачността ще се усили и до края на деня на обособени места е допустимо да превали. Вятърът още веднъж ще се усили и в Северозападна България температурите ще се намалят, само че в по-голямата част от страната към момента ще са високи.

През нощта против четвъртък и в четвъртък ще доминира облачно време, тук-там с валежи от дъжд, в обособени региони е допустимо и да прегърми. Вятърът ще отслабне.

Студеният въздух ще обхване цялата страна и оптималните температури ще са от 16-18 градуса в североизточните региони до 23-25 градуса в крайните югозападни.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР