Времето у нас продължава да е под влиянието на студен

...
Времето у нас продължава да е под влиянието на студен
Коментари Харесай

Валежи от дъжд и сняг в цялата страна

Времето у нас продължава да е под въздействието на леден атмосферен фронт. И в четвъртък ще е облачно с превалявания, които ще са най-вече от дъжд в ниското и сняг по местата с висока надморска височина в Западна България. От обяд нататък преваляванията последователно ще стопират, а по-късно следобяд и облачността ще стартира да се раздира от запад на изток. Вятърът до вечерта ще е леден северозападен, по-осезаем в часовете към обяд. В най-топлата част на деня температурите ще са сред 8 градуса на запад до към 15 на изток.
В планините ще вали сняг, времето ще е облачно с мъгли по високите елементи. Температурите ще са сред минус 3 и плюс 3 градуса. В Банско и Добринище ще доближат до плюс 5-6 градуса.

Още в четвъртък вечерта преваляванията ще са спрели на всички места. В петък облачността ще е променлива, а следобяд даже забележителна. В събота, неделя и понеделник обаче следва още един влажен сюжет. От запад на изток още веднъж ще превали дъжд, чакат се и гръмотевици. По местата с надморска височина над 700-800 метра в западната половина на страната ще вали влажен сняг. В неделя и понеделник температурите ще паднат с няколко градуса. По-хладно ще е в Западна България.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР