Времето става все по-хладно и скоро ще стане наложително да

...
Времето става все по-хладно и скоро ще стане наложително да
Коментари Харесай

Как трябва да дезинфекцираме зимните ръкавици: специалистите съветват

Времето става все по-хладно и скоро ще стане неотложно да използваме ръкавици , с които да се топлим, когато сме на открито, пишат от. За да бъде намален рискът от зараза, би трябвало да заобикаляме да пипаме лицето си с тях .

В изискванията на тазгодишната пандемия съгласно здравни специалисти има способи да дезинфекцираме и зимните ни ръкавици.

Това може да бъде направено с разтвор от водороден прекис или посредством гладене , оповестяват съветски експерти, представени от международните медии.
 Грешките, които не трябва да позволяваме при стерилизация на ръцете  Грешките, които не трябва да позволяваме при стерилизация на ръцете  Грешките, които не трябва да позволяваме при стерилизация на ръцете  Грешките, които не трябва да позволяваме при стерилизация на ръцете
Не е належащо да използваме специфични разтвори, с цел да обеззаразим зимните си ръкавици. Въпреки че тези артикули са налични на пазара, най-добре е просто да ги перем по-често и да не пропущаме да ги гладим след всяко излизане с тях .

Вариант е кожените ръкавици да бъдат почиствани със алкохол и памучен тампон .
 7 признака, че сте преболедували ковид без да разберете  7 признака, че сте преболедували ковид без да разберете  7 признака, че сте преболедували ковид без да разберете  7 признака, че сте преболедували ковид без да разберете
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР