Времето си лети, а с него и поколенията. И всяко

...
Времето си лети, а с него и поколенията. И всяко
Коментари Харесай

Как ще изглеждаме след 1000 години? Резултатът е шокиращ

Времето си лети, а с него и поколенията. И всяко ново потомство е от ден на ден и повече повлияно от ерата, в която живее . От развиването на света и модерните технологии, от все по-плашещата еволюция , летяща и благодарение на изкуствения разсъдък .

А ние се замислихме - по какъв начин ли ще наподобяват нашите наследници след 1000 години ? Оказва се, че малко известната компания TollFreeForwaring, занимаваща се с телекомуникации, към този момент е дала отгово р на този въпрос, употребявайки 3D модел. И резултатите са всичко друго, само че не и оптимистични. Всъщност, даже са си малко плашещи.
               

В ролята на опитна мишка е " дамата на бъдещето " Минди. Тя живее в 3000-та година и в случай че на нас ни се постанова да работим много пред компютъра, то при нея това изпитание е засилено в степен по доста нули. В резултат на непрекъснатото разтягане на врата напред, мускулите на шията й са извънредно мощни и солидни.

Главата не е толкоз развита, по тази причина се постанова точно тя да я поддържа и да компенсира неприятната стойка. Черепът е й по-дебел, с цел да компенсира непрестанните предавания на електромагнитни талази от преносими компютри, смарт телефони и прочие. Лактите й се разгъват до най-много 90 градуса, а ръцете й непрекъснато са в стиснато положение.



И с цел да е метаморфозата още по-прекрасна, Минди има и втори чифт клепачи, които да филтрират непотребната светлина от устройствата.

Разбира се, това е просто 3D модел. Но и той е по-приемлив по отношение на догатките на AI или Midjourney за развиването ни като визия след 1000 години. Защото съгласно тях, роботиката ще овладее напълно телата ни и просто ще подсещаме на един актуален киборг , по образеца на героя на Арнолд Шварценегер в паметната поредност " Терминатор ".
 Арнолд Шварценегер като Терминатор
И в този момент е моментът да ви кажем, че в случай че резултатът не ви харесва , е време да разтърсите ръцете си, да вдигнете глава нагоре и да станете от стола си пред компютъра, за да забележите, че в близост има и различен свят отвън екрана на устройствата ви...

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР