Времето ще се задържи слънчево и топло за сезона с

...
Времето ще се задържи слънчево и топло за сезона с
Коментари Харесай

Слънчево време и температури до 26 градуса в Пловдив

Времето ще се задържи слънчево и топло за сезона с оптимални температури до 26 градуса в Пловдив. Сутрешните стойности ще бъдат сред 16 и 18 градуса. Валежи не се чакат.
Прочетете още
Над страната също ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността. На обособени места, основно в Централна България ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб и сдържан северозападен, в Източна България - северен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 22° и 27°, в София – към 22°. Атмосферното налягане ще бъде малко по-високо от междинното за месеца. През деня едва ще се увеличи.

Над планините ще доминира слънчево време с по-значителни нараствания на облачността над масивите от Централна България и тук-там там ще превали дъжд. Ще духа сдържан до мощен север-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 16°, на 2000 – към 8°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан север вятър. Максималните температури ще са сред 23° и 25°. Температурата на морската вода е 22°-24°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg