Времето ще е ветровито. Със запад-северозападен вятър ще нахлува значително

...
Времето ще е ветровито. Със запад-северозападен вятър ще нахлува значително
Коментари Харесай

Бурен вятър и дъжд в неделния ден, вижте къде

Времето ще е прохладно. Със запад-северозападен вятър ще нахлува доста по-студен въздух. Вятърът в множеството региони ще е мощен, тук-там в Северна България - краткотрайно плевел.

Облачността ще е променлива, сутринта на обособени места с валежи от дъжд, а денем постоянно ще понижава до слънчево.

Максималните температури ще са най-вече сред 18 и 23, в София - към 17 градуса.

По Черноморието

облачността ще е променлива. Сутринта на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа мощен, по северното крайбрежие краткотрайно плевел запад-северозападен вятър. Максималните температури ще са 20-24 градуса. Температурата на морската вода е 22-24 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В планините

облачността ще е променлива и на обособени места преди обяд ще превали. Ще духа сдържан и мощен запад-северозападен вятър. Ще застудее. Максималната температура на 1200 метра ще е към 12, на 2000 метра – към 4 градуса, само че след обяд бързо ще се намаляват. 
  
През нощта против понеделник

вятърът ще отслабне. В понеделник денят ще стартира със слънчево, само че много хладно време, дневните температури едва ще се покачат. По-късно след обяд от северозапад облачността ще се усили, а вятърът още веднъж ще се усили.

През нощта против вторник

ще бъде ветровитo. Над Северна България от запад на изток ще има по-значителни нараствания на облачността, тук-там и превалявания.

Във вторник

облачността ще е променлива, съвсем без превалявания, ще духа най-вече сдържан северозападен вятър и ще нахлуе още една порция студен въздух.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР