Времето променя всичко – приятелства, любовни взаимоотношения, дори връзките ни

...
Времето променя всичко – приятелства, любовни взаимоотношения, дори връзките ни
Коментари Харесай

Как да накараме партньора ни да се влюби отново в нас?

Времето трансформира всичко – другарства, любовни взаимоотношения, даже връзките ни с родителите и роднините. Не е наложително обаче тази смяна да е с отрицателен знак. За страдание, когато вършим равносметка, ние виждаме по какъв начин от ден на ден се отдалечаваме от хората, залисани в всекидневието, битовизмите, проблемите. Дните минават, стресът се натрупва и в един миг усещаме, че просто не можем повече. Тази обстановка сигурно ще докара до образуването на напрежение и мотиви за кавги с половинката ни. Нима не се обичаме към този момент? Какво става сред нас? Ако и вие си задавате тези въпроси – не сте сами. Според психолози да не сте влюбени от самото начало е изцяло обикновено. Забравете за сантименталните филми и сълзливите романи – животът не е съвършен и в това може би се корени неговият сексапил. Не се отхвърляйте от вашата връзка – ще ви предложим няколко съвета, с които можете да накарате колегата ви да се влюби още веднъж във вас. Кои са те? Нека разберем:

Направете по този начин, че да му липсвате
Вероятно този съвет ви звучи необичайно – та нали връзката е точно това – да сте дружно. Според специалисти по взаимоотношения обаче прекарването на време настрана един от различен в действителност може да бъде от изгода и на двама ви. Опитайте се даже за малко време да не сте разполагаем – отидете на посетители при майка ви за ден-два, направете къса спа почивка с ваши приятелки. По този метод ще дадете опция на колегата ви да усети и разбере какво вършиме за него всекидневно.

Обичайте себе си
Звучи ви изтъркано, нали? Но въпреки всичко – вършиме ли го в действителност? Бъдете почтени със себе си, даже и от отговора да ви заболи. Помислете – в случай че не обичате себе си, евентуално на подсъзнателно равнище вие смятате, че не сте почтени за обич. Това несъмнено ще ви попречи, в случай че се пробвате да създадете здрава и мощна връзка. Опитайте се да се фокусирате над положителните си качества – това ще ви помогне да добиете една по-добра визия за себе си – вследствие на което ще се усъвършенства и самочувствието ви. Жените, които са уверени в себе си и в качествата си са по-атрактивни за близките. Същото важи с цялостна мощ и за индивида до вас.

Правете занимателни неща
Кога за последно правихте нещо занимателно и щуро? С течение на времето, хората които са в съществени взаимоотношения, навлизат в един утъпкан коловоз – работа, домакинство, деца… Според експерти – с цел да е здрава една връзка, в нея би трябвало да има многообразие – да умеем както да изпълняваме сериозните задания, по този начин и да се забавляваме. Опитайте се да си осигурите най-малко един път в седмицата ден, който да е единствено за вас – отидете на кино, на клуб, танцувайте до зори и забравете за отговорностите – най-малко за малко.

Малките жестове са от голяма важност
Забравете какво споделят множеството хора. Малките жестове са в действителност доста значими. Целувайте и прегръщайте мощно вашия сътрудник когато отива на работа – заран и вечер – когато се прибира. Това ще го накара да се усеща в действителност специфичен. Според експерти – физическият контакт може да усъвършенства любовните взаимоотношения сред вас и вашия обичан. Освен това с тези дребни жестове показвате, че в действителност забелязвате неговото наличие (и отсъствие).

Опитайте 10-минутното предписание
Вероятно се чудите какво значи това. Много просто – пробвайте се всеки ден за 10 минути да разговаряте за всичко друго с изключение на за деца, работа и домакинство. Можете да си спомните отминали моменти, пътувания, радостни случки. Да си задавате въпроси – като да вземем за пример: „ Коя ария ти харесва в последно време? “, „ Какво мислиш за последния филм на Брад Пит? “ и други сходни. Идеята е да говорите за нещо отвън рутината. Разговорите за нещо забавно могат да ви оказват помощ да научите нещо ново за половинката си.

Подкрепяйте мъжа си
Въпреки че от време на време ние дамите мислим, че да си мъж е елементарно – това не е тъкмо по този начин. Мъжете имат потребност да бъдат подтикнати да се грижат за фамилията, като в това време това може да се окаже сложна задача даже и за тях. Докато порастват, мъжете постоянно биват възпитавани, че не би трябвало да демонстрират никакви недостатъци и че би трябвало да съумяват във всичко, с което се захванат. Това може да им подейства много изтощително и да докара до нервност. Подкрепяйте го в неговите фантазии и стремежи. Бъдете най-голямата му опора. Приемете, че като че ли вие двамата сте против целия свят – и че вие сте до него, с цел да съумеете дружно. Много от връзките се трансформират в токсични точно поради това – без да усетят, сътрудниците се пробват непрекъснато да се подлагат на критика един различен. Това се получава изключително когато във връзката има състезание и всеки се пробва да потвърди на другия, че е по-добър от него.

Не се опитвайте да го измененията
Когато прекарвате много време дружно, без подозрение ще намерите черти от характера на другия, които ви нервират. Това не значи, че би трябвало да се пробвате да променяте всичко, което е. Мъжете, които са във връзки с дами, които непрекъснато им припомнят какво би трябвало да трансформират, са склонни просто да се „ изключват “. Те безусловно стопират да чуват какво им се приказва, само че за жалост, това може да прерасне в отчуждение и даже в разлъка. Опитайте се да се отдръпнете малко от назидателния звук и безконечните рекомендации. Вместо това увеличете похвалите – това работи на мъжете като мотор и ласкае егото им.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР