Времето през днешния ден ще бъде най-вече слънчево. Ще духа

...
Времето през днешния ден ще бъде най-вече слънчево. Ще духа
Коментари Харесай

Отново слънчево и топло време днес, с пролетни температури

Времето през днешния ден ще бъде най-много слънчево. Ще духа слаб до въздържан вятър от юг-югозапад, показва прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Дневните температури ще останат високи и оптималните ще бъдат най-много измежду 14 и 19 градуса, в София - към 14 градуса. По Черноморието ще бъде най-много слънчево. Ще духа до въздържан вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще бъдат измежду 13 и 17 градуса.

Температурата на морската вода ще бъде 8-10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. В планините ще бъде най-много слънчево. Ще духа въздържан до мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде към 13 градуса, на 2000 м - към 7 градуса.

През нощта срещу сряда вятърът от северозапад ще се усили, ще бъде въздържан, в Дунавската равнина кратковременно до силен; ще има и краткотрайни повишавания на облачността.

В сряда ще бъде най-много слънчево. Вятърът ще отслабне, дневните температури ще се понижат с 3-4 градуса.

В четвъртък вятърът ще се ориентира от югозапад, в множеството райони слаб, в Източна България след обяд до въздържан. Ще господства слънчево време, единствено че сутринта на места в равнинната част от страната ще има мъгли или ниска облачност. Минималните температури ще бъдат от минус 2 - минус 3 градуса до 3-4 градуса, а оптималните - в множеството места измежду 10 и 15 градуса.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР