Времето от годината е, когато тялото ми е съставено от

...
Времето от годината е, когато тялото ми е съставено от
Коментари Харесай

„Отидох на коледния базар в Лийдс и ме срещнаха призрачни сергии и грабежи през деня“

Времето от годината е, когато тялото ми е формирано от 90 % греяно вино, коремът ми е цялостен с шоколад, а телефонът ми е бомбардиран с текстови известия, питащи „ да отидем ли на пазарите? “.

Няма нищо по-добро от една вечер на коледните базари, с цел да се насладите на празничния дух. Докато към този момент посетих красивите пазари в Единбург тази година, като локален гражданин на Лийдс имам удоволствието от сергии, атракциони и ледена пързалка на прага ми - тъй че просто не можах да устоя. Нямаше да си върша труда да ме блъскат и блъскат по опашките на пазара през уикенда, по тази причина вместо това отидох на руж във вторник – обичам, че излизането в средата на седмицата по Коледа е изцяло задоволително.

Излизане в моя противен коледен пуловер на Disney, с моя другар, първата ни мисъл беше: от кое място в действителност стартират пазарите? За първи път коледното събитие е изпъстрено из целия център на града с към 120 сезонни истории на 13 разнообразни улици, както и пътека на лешникотрошачката.

Нар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР