Времето не стои неподвижно, което означава, че трябва да сте

...
Времето не стои неподвижно, което означава, че трябва да сте
Коментари Харесай

5 остарели неща в дома, които е време да изхвърлите в коша

Времето не стои неподвижно, което значи, че би трябвало да сте в крайник с него и да следвате стилните трендове. Това важи и за интериора и подредбата на вашия дом.

Ако преди десетина години беше норма да има опредени предмети в жилището, в този момент те наподобяват смешно и неуместно.

Какви остарели неща от интериора на дома би трябвало да се изхвърлят в кошчето?

1.       Износен килим

Килимите не могат да лежат на пода в продължение на десетилетия, те несъмнено се износват. В допълнение, модата за килимите също се трансформира и то много фрапантно.

Един съвременен и хубав килим след 5-10 години се трансформира в протрита материя, която би трябвало да бъде сменена с нещо по-модерно и стилно.

2.       Пластмасови кутии

Сега в магазините можете да си купите красиви комплекти за предпазване на всевъзможни храни.

Пластмасата наподобява евтина и не е устойчив материал. С течение на времето пластмасовите кутии пожълтяват и се пукат, да не приказваме, че миризмите се отмиват доста мъчно от тях.
5 знака, които демонстрират, че ПРИТЕЖАВАТЕ прекалено много движимости вкъщи
Всеки ден подреждате у дома, само че ви се коства все по този начин разбъркано и мръсно? Замисляли ли сте се, че това може да се дължи на многото движимост...
Прочети повече
3.       Стара посуда

Сервизите, които са се съхранявали с години в домашните бюфети, от дълго време е трябвало да бъдат изхвърлени в кошчето. Там би трябвало да отидат и чинии с пукнатини, остарели чаши, които не са употребявани от 100 години, ръждясали лъжици, пожълтели чинийки и всевъзможни остарели и грозни съдове.

4.       Евтини осветителни тела

Евтините настолни лампи и огромните подови лампи скапват скъпия интериор. Такива лампи бяха съвременни да се слагат на маси преди 20 години, само че в този момент те са единствено потребителски артикули.

Осветлението в жилищата в този момент е за предпочитане да се прави таванно и точково.
Вещи и предмети вкъщи, от които би трябвало НЕЗАБВНО да се отървете
Хубаво е постоянно да почистваме дома си от ненужни движимости, първо, тъй като по този начин пречистваме силата си, и второ – тъй като освобождаваме...
Прочети повече
И в случай че желаете, можете да си купите съвременна стилна лампа.

5.       Комплект за баня

Изхвърлете пластмасовите комплекти за баня. Пластмасовите лавици, огледалата в същата пластмасова рамка, сапунерките и поставките за четки за зъби са неуместни неща.

Мебелите за баня не са толкоз скъпи, а пластмасата е нещо от предишното. В магазините оферират доста по-елегантни разновидности от стъкло, стомана или керамика. Цените им не са чак токова високи, с цел да се отказвате от модерната визия на жилището си.

Една дребна смяна ще донесе въодушевление във всеки дом. Важното е да не прекалявате с движимостите и декорациите, колкото и съвременни да са те.  

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР